LOMA LOPUILLAAN

Aah vitsi viimeinen lomapäivä.. Huomenna kutsuu taas työt. Loma on ollu kyllä I-H-A-N-A!! Ekat kolme päivää tuli oltua Långvikissa. Poikettiin samalla Helsinki Outletissa ja kauppakeskus Triplassa. Näistä kumpikaan ei kylläkään tehnyt vaikutusta. Ihan kiva käydä joo, mutta ei tällä kertaa löytyny mitään ostettavaa. Lisäksi monet tuotteet sais halvemmalla esim. netistä kun tuolta Outletista.

Långvik taas oli ihana. Mikä rauhallinen ympäristö ja nyt oli myös rauhallinen aika olla tuolla. Ei paljoa muita näkyny kylpyläosastolla, vaan sai ihan rauhassa uida ja lillua poreissa. Opin myös käymään kylmäaltaassa. Oon aina ajatellu, etten pysty mennä kylmään veteen tai muuten oon sydänkohtauksen partaalla. Kannustuksesta kokeilin kuitenki yrittää ja tattadadaaa mähän pystyin siihen kun niin vain päätin! Mikä fiilis sen jälkeen olikaan mielessä ja kropassa ❤ Kylmäaltaan ja lämpimän porealtaan väliä tuliki sitte rampattua edes takas moneen kertaan. Tommoset ku sais joskus omaan kotiin niin olis jees 😀

Keskiviikkona lähdettiinki ystävän kanssa Pariisiin ja taidettiin kumpiki rakastua tähän kaupunkiin ❤ Ihan sama missä päin kaupunkia oli, katuja ympäröi kauniit vanhat rakennukset. Tuolla vois vaan istuskella jossain kahvilassa tuntikaudet vetäen croissanteja ja seuraten ihmisvilinää. Sulauduttiin myös hyvin massaan, mikä oli kiva. Neljän päivän reissu oli sopivan tehokas, ehdittiin nähdä paljon kaupunkia. Harmitti silti lähtee lauantaina takasin Suomeen, vielä olis voinu hetkeksi jäädä Pariisiin.. Uudestaan täytyy ehdottomasti mennä vielä joskus ja useemman kerran 🙂

Tällä kertaa oli kyllä tehokas loma, mikä oli vaan hyvä juttu. Pääsipähän kunnolla irtautumaan töistä ja arjesta. Mutta ompahan taas ihana syödä tavallista kotiruokaa ja päästä illalla reeneihin pitkän tauon jälkeen!! Paitsi voin kyllä kuvitella, että yleisliikkeet on tänään yhtä tuskaa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s