BLACK WEEK & OSTOKÄYTTÄYTYMINEN

Ahdistaako ketään muuta tää black week?

 

Aiempina vuosina oon ollu joululahjojen ostos tosi aikasessa. Oon ensimmäiset lahjat saattanu ostaa jo syyskuun puolella ja siitä tasasesti ostellu jouluun mentäessä. Suurimmat osat lahjoista on tullu aiempina vuosina hankittua black fridayna. Muistan kuinka joku vuosi kyttäsin tyyliin koko päivän nettisivuja ja mietin mitä ostan ja mitä en.. Joka tunti saattoi tulla jonnekki sivustolle uusia tarjouksia ja eikun taas katottiin, että mitähän ne nyt tarjois! Aivan ahdistaa ajatella sitä ostohysteriaa.

 

On nytkin jotain, mitä oon ajatellu kattoa. Esim. ollaan oltu ostamassa tv:tä, mutta ollaan päätetty odottaa tähän, jos tuliskin hyvään tarjoukseen. Ehkä katon myös jotain joululahjoja, mutta nyt en sentään aio koko vapaa-aikaani kuluttaa nettikaupois pyörimiseen 😀 liika on liikaa.. Ja esim. joku black weekend olis ok. Mutta koko viikko, niin se on vähä too much.

Huomaan muutenki, että mun ostokäyttäytyminen on muuttunu. Aiemmin tilasin paljon enemmän netistä varsinki vaatteita. Nykyään on kuitenkin kivempi käydä kivijalkakaupoissa. Siellä voi fiilistellä ihan eri tavalla, ja mikäli jotain löytyy on tyytyväisyyden tunne moninkertasempi ja samalla tulee hyvä mieli kannatuksesta 🙂

 

Harmittaa, kun kivijalkakaupat ei enää kannata. On tosi ristiriitasta itellekkin, kun kivijalkakauppoja haluais kannattaa, mutta sitte netistä voi saada paljon halvemmalla, ja välillä se raha vaan ratkaisee. Monesti voi myös olla helpompaa tilata vaan netistä vs. se että lähtee metsästään kaupungilta ja sittenkään ei välttämättä löydä haluamaansa.

 

Eihän ainakaan osteta mitään ”turhaa” ihan vaan siks kun on halpaa.. 🙂

2 vastausta artikkeliin “BLACK WEEK & OSTOKÄYTTÄYTYMINEN”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s