ELÄMÄNVIISAUKSIA VANHUKSILTA

Oon kuullut töissä vanhuksilta aika paljon neuvoja ja elämänviisauksia. Välillä ne kolahtaa tosi syvälle ja pistää miettimään. Ajattelin, että niitä on kiva jakaa myös tänne blogin puolelle 🙂 Tässä näitä vähän syvällisempiä viisauksia.

 

Älä ikinä mene kahta kertaa naimisiin. Jos kuitenkin päätät mennä, tehkää yhteinen lapsi!

Selite: Jos siis teillä on omat lapset edellisistä avioliitoista ja kumpikin teistä sairastuu, tulee asioiden hoitaminen olemaan hyvin vaikeaa. Jos teillä olisi nykyisessä avioliitossa yhteinen lapsi, olisi päätösten tekeminen/asioiden hoitaminen huomattavasti helpompaa.

 

Kirjoita päiväkirjaa

Selite: Sitten kun ikää on tarpeeksi, ympärilläsi ei ole enää paljoa ihmisiä. Et enää muista kaikkia elämäntapahtumia, sillä tapahtumia saattaa riittää jopa 90 vuodelta. Tai kun kuntosi alkaa olla jo niin huono, että vietät kaiket päivät neljän seinän sisällä. Silloin pelastus on kirjoittamasi päiväkirja. Pääset elämään uudestaan elämäsi eri vaiheet, joten mikäs sen parempaa. Kylläpähän muuten kuluu aika!

 

Jos mahdollista, tee enemmän kuin yksi lapsi

Selite: Särkymävaraa pitää olla. Näin olisi myös suurempi mahdollisuus saada lapsenlapsia ja siten ihmisiä enemmän ympärille.

 

Pyri positiivisuuteen

Selite: Positiivisuudella on yllättävän suuri merkitys. Se, että näet aina asioiden valoisat puolet ja keskityt niihin, kantaa pitkälle. Kaikki kokevat elämässään pahaa, tulee vastoinkäymisiä ja menetyksiä. Tärkeintä on kuitenkin nousta ylös ja jatkaa matkaa. Ei tarvitse lähteä laukalle, vaan hitaampi vauhti on parempi. Asiat on kuitenkin tärkeä ensiksi käsitellä. Voi sanoa eläneensä hyvän elämän, vaikka se olisi lyönyt päin näköä turhan monta kertaa.

Yksi ajatus artikkelista “ELÄMÄNVIISAUKSIA VANHUKSILTA”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s