ITSENÄISYYSPÄIVÄN TUNNELMAA + HERKUT

Olipa kiva pitkästä aikaa viettää itsenäisyyspäivän ilta ihan vaan kotona. Aiempina vuosina itsenäisyyspäivä on menny vähä ”ohi”. Viime vuonna taisin olla krapulassa + illalla oli treenit, ihanaa 😀 Rento ilta oli siis todella jees tähän väliin.

 

Eilen alkuillasta kestittiin vieraita ja ruokana toimi salaattibaari. Eri kipoissa oli siis salaattivärkkejä, josta jokanen sai koota lautaselle mitä halus. Oli eri salaatteja, kurkkua, tomaattia, paprikaa, leipäjuustoa, leipäkuutioita, kanaa ja tillimakaronia. Jälkkäriksi sitte herkkuja. Olin leiponu jo edellisenä iltana valmiiksi kauan himoitsemani kakun. Ei kyllä näytä ihan samalta kun reseptissä 😂 Tais olla liian iso vuoka. Noo pääasia, että maistui!

 

Viikolla saatiin myös vihdoin laitettua joulukoristeet ja -valot. Se tunnelma mikä niistä tulee on kyllä niin paras ❤ Saatiin vielä vierailta jouluruusu, mikä kelpas paremmin kuin hyvin. Olin siis just käyny kaupas haaveilemas joulukukista, mutta en malttanu ostaa 😀 mulla on kyllä niin omat nää nuukailut. Johonkin voin laittaa paljonki rahaa, mutta sitte tommoset pienet ylellisyydet.. ei vaan pysty. Tai ainaki pitää kauan harkita ennen kuin viittii ostaa 😀

 

Klikkaa reseptiin:

 

SUOLAKINUSKIKAKKU

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s