PÄIVÄ MUN KANSSA

Yritän järjestää arjen niin, että olisi mahdollisimman paljon myös omaa aikaa. Nautin yksinolosta ja silloin saan akut ladattua parhaiten. Se ei kuitenkaan tarkoita etten nauttisi ihmisten seurasta, päinvastoin. Tästäkin voisin joskus kirjoittaa oman postauksen. Eilen oli pitkästä aikaa hulinapäivä. Etukäteen tiesin, että nyt mennään aamusta iltaan. Koko päivä tulisi olemaan täynnä kivoja juttuja, mutta silti huomasin ajattelevani sunnuntai-iltana hieman ahdistuneena kuinkahan nyt jaksan.

 

Klo 7:04: Herätyskello soi. Tein vajaassa tunnissa perus aamujutut ja pakkasin loput kamat.

 

Klo 8 – 9:30: Poljin pyörällä kunnon lumituiskussa fyssarille, jossa katottiin venytyksiä ja jumppaliikkeitä selälle. Sen jälkeen kävin nopeesti kaupassa ja pyöräilin takas kotiin. Vedin nopeesti edellisenä päivänä tehdyn pitsan palan naamariin, sillä koskaan ei tiedä koska nälkä yllättää 😀 Otin kamat ja lähdin käveleen juna-asemalle.

 

Klo 10 – 16: Lähdin kotikonnuille Isoonkyröön ja näin pitkästä aikaa rakasta ystävääni. On ollut niin hektinen syksy ettei oo ehtinyt näkeen oikee ketään kotipuolesta. No nyt on korjattu sekin asia 🙂 samalla käväsin kotonakotona eli lapsuudenkodissa syömässä ja ottamas tunnin lepotauon.

 

Klo 16:30 – 20:00: Käytiin pitämäs toisen joukkuekaverin kanssa reenit Remixin E-tytöille. Tää oli ihan poikkeuksellista, en oo aikasemmin pitänyt kellekkään reenejä, mutta oli kivaa! Sen jälkeen lähdettiinkin suoraan Ylistaroon omiin säbäreeneihin.

 

Klo 20:30 – 23: Takasin kotiinkotiin, jonne jäinkin yöksi. Loppuilta meni syödessä, sohvalla maates ja saunoen. Kyllä uni maittas illalla!

 

Oli siis todella kiva, mutta hektinen päivä 🙂 Nyt olikin ihanaa näin vastapainoksi herätä täältä maaseudun rauhasta. Ei ole ollut mihinkään kiire. Lumi on maassa ja aurinko paistaa 😍 Mulle on tärkeetä, että elämässä säilyisi tasapaino ja se onkin yksi mun onnellisuuden kulmakivistä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s