UNELMIEN JOULU

Jouluintoilija täällä heei! Oi vitsi mä oon nyt unelmoinu joulun vietosta lapissa. Olis niin siistiä päästä sinne joskus kokemaan se joulun taika. Voin niin kuvitella mikä tunnelma siellä on ❤ Mun mielikuvitus on siis päässy vähän laukalle tän suhteen ja ajattelin nyt oksentaa tähän, että millanen se mun unelmien joulu olis 😀

 

Lappi. Hirsimökki, joka olis sopivan vanhanaikainen. Vesi ja sähkö täytyy olla. Iso mökki, jotta sinne mahtuis paljon ihmisiä. Sauna ja kivitakka. Mukavat huonekalut. Paljon punaista niin verhoissa, pöytäliinoissa kun tyynynpäällisissä. PALJON joulukoristeita amerikan tyyliin. Aito joulukuusi. Kaapista löytyisi teemaan sopivat jättimukit, joista vois hörppiä vaikka kuumaa kaakaota. Syötävää niiiin paljon ettei kaupassa tarvisi käydä. Kauniit kattaukset. Riisipuuro mantelilla. Perinteinen jouluruoka. Juustot ja viinit. Suklaakonvehdit, marmeladit ja muut jouluherkut. Kynttilöitä, jouluvaloja. Tunnelmaan sopiva musiikki. Muhkeat sängyt, joissa olisi punaruudulliset lakanat ja paljon tyynyjä. Luonnonvalkoisia taljoja siellä täällä. Poroja pihapiirissä. Korkeat lumikinokset, joissa voisi laskea pulkalla. Hevoskyyditys joulukirkkoon. Lumihangessa tarpominen, joka kävis samalla päivän liikunnasta. Maisemien ihailu. Termarissa terästettyä glögiä. Jouluelokuvien katselu. Lautapelien pelailu. Rauhallisuus, kiireettömyys, hauskuus ja ystävällisyys. Myöhään yöllä valvominen. Tunnelmointi. Jouluyllätykset! Jokaiselle myös samantyyliset jouluvaatteet!!

 

Ai että voitteko samaistua?? :DD Vitsi kun joskus vaan repäsis ja ostais kerralla aivan helvetisti joulukamaa kotiin. Verhot, lakanat, tyynynpäälliset, astiat, koristeet yms. Sitten ne samat kamat vois laittaa joka joulu kotiin ainakin seuraavat 20 vuotta. Mitkä muistot niistä syntyiskään! Se on sitte eri asia missä niitä säilyttäis sen 10-11kk… No mutta kyllä sekin asia olis hoidettavis. Hmm nyt täytyy alkaa vakavasti harkitseen tätä. Ehkä ens jouluksi? ;D

 

P.S. Pinterestissä lisää fiilistelyä ❤

 

JOULU / PINTEREST

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s