VAPAAT

Moi! Olipa kiva kun eilen paistoi aurinko ❤ Antoi ihan uutta energiaa päivään. Tein kotikutoisen kasvohoidon heti aamusta. Eipä oo kyllä pitkään aikaan tullu ajatuksella hoidettua kasvojen ihoa. Jotenkin sitä niin automaatiolla tekee tommoset asiat. Suunnitelmissa oli vielä mennä kaupungille katsastaan tarjontaa ja funtsimaan viimesiä joululahjoja. Ennen kaupungille lähtöä tein vielä smoothien. Sitä tuleekin vedettyä joka päivä. Huomaan heti, jos joku päivä jää välistä, kun ei oo samanlaista hyvänolon tunnetta kropassa. Toinen on muuten kaurapuuro, josta en hevillä luovu. Smoothieen tulee laitettua milloin mitäkin ilman sen kummempia miettimättä. Tässä eilisen smoothieresepti:

 

banaani, omena, punaherukat, pinaattikuutiot, mangokuutiot, avokadokuutiot, vaniljahera, hedelmämehu

 

Kaupungilta ei tarttunut vielä mitään mukaan. Jotkut pitää mua ehkä hulluna 😀 kiertelin, kattelin, mietin.. mutta en kuitenkaan ostanu vielä mitään. Ajattelin tänään käydä tekees loput ostokset, nyt ku on saanu yön yli miettiä lahjajutut kuntoon. Illalla jatkui ruokaostokset. Ostoslistalla oli ainakin punaviini, lanttulaatikko ja leivontavärkit. Olikin muuten ensimmäinen kerta, kun meikäläinen osti jouluruokaa kotiin. Meillä on siis viime vuosina käynyt niin, ettei olla tajuttu ostaa kotiin jouluksi mitään ruokaa, kun päivisin tulee syötyä muitten joulupöydissä. Juustot, viini ja suklaat on kyllä hyvin muistettu ostaa :DD Nooh iltasin kotiin tullessa ollaan tajuttu, että jotain pitäis vielä syödä, mutta eihän meidän kaapissa oo mitään ruokaa. Ei oo auttanu ku hakee kebabit siihen hätään 😀 Eli nyt yritin olla viisampi ja ostin vähän ruokaa myös kotiin.

 

Nyt siis kaupungille mars. Illalla juhlitaanki ystävän valmistujaisia ja pääsen piiitkästä aikaa bailaamaan. JES. Viime kerrasta on liian pitkä aika. Kivaa viikonloppua! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s