JOULU

Oi että.. Makaan täs sohvalla läppärin kans ja nyt oon kyllä niin loppu 😀 Joulu on ihanaa aikaa, mutta kyllä se vaan on aika raskastakin. Tulee syötyä monta päivää tosi raskaasti ja poikkeuksellisesti, että ei oo kroppa tottunu semmoseen. Ja se, että on niin monta paikkaa missä käydä joulun aikana, että se meneminen on aika kuluttavaa. Vaikka siis mielellään sitä meneekin, mutta jatkos pitää kyllä muistaa pyhittää edes yks päivä vain ja ainoastaan rauhottumiseen.. 🙂

 

Aattona tuli herättyä suht aikaisin riisipuuron keittoon ja samalla tietysti telkkarista tuli Joulupukin Kuuma linja. Sen jälkeen aamulenkki ja joulusauna. Tänä vuonna olin siskon luona syömässä ja jännäämässä joulupukkia. Mun tehtävänä oli jälkkärin teko ja päädyin tähän Kinuskikissan reseptiin:

 

MARENKIJÄÄDYKEKAKKU

 

Loppuilta menikin kotisohvalla juustojen ja viinin kera + jouluohjelmia katsoen. Joulupäivänä pääsi taas toisten joulupöytään herkuttelemaan. Tällä kertaa ei illalla tarvinnu tulla kotiin kebabkiskan kautta, vaan tattadadaa haettiin subwaysta patongit 😀 Ei auttanu hyvä jääkaapin varustuskaan vaan näköjään sitä sit tarvii ihan jotain muuta ku jouluruokaa 😀 Lanttulaatikko oli kyllä turha ostos, ehkä kerran taisin syödä haha. Pitää siis ens jouluksi vähä fiksata kauppalistaa.

Tapaninpäivänä menin aamuvuoroon, töistä suoraan joulunviettoon ja ilta jatkui yömyöhään ystäviä nähden. Tänään aamulla sitä heräs semmoseenki väsymykseen ja turvotukseen, että oksat pois. Oltiin jo etukäteen sovittu, että mennään tänään uimaan. Kävin aamulla ostaas vihdoin ja viimein uimapuvun, kun en oo semmosta vielä omistanu. Uimalakki ja uimalasit lähtivät myös mukaan. Ja olipa kiva käydä uimas oikee kunnon radalla ja kunnon varusteilla!! 😀 Iltapäivästä tuli vieraita käymään ja käytiin pulkkamäes ❤ Se kruunas kyllä koko päivän. Edellisestä kerrasta oliki jo aaivan liian monta vuotta aikaa. Ai että, teki kyllä niiiin hyvää tämmönen liikunnallisempi päivä.

 

Ja heei jes! Nyt ei muuten väsytä enää tippaakaan. Teki hyvää päästä vähä kirjotteleen ajatuksia. Vielä siis pieni koonti: tosi kiva joulunaika, mutta ens vuonna yks päivä oleilua fiilispohjalta ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s