2010-LUKU

Tällä vuosikymmenellä oon päässyt peruskoulusta, saanu ajokortin, kirjottanut ylioppilaaksi, käynyt pohjalla ja noussut sieltä ylös, opiskellut lähihoitajaksi, saanut rutkasti työkokemusta, käynyt 11 eri maassa, saanut vakituisen työpaikan, ostanut oman asunnon ja mikä tärkeintä, oon oppinut tuntemaan itseni.

 

Tossa ehkä ne isoimmat, jotka ovat päällimmäisenä mielessä. Kuulostaa siis aika hyvältä! Ylä- ja alamäkiä, sitähän se elämä on. Paljon on vuosiin mahtunu ja vielä ne ovat aika tuoreessa muistissa. Tapaan kirjottaa itelleni omaan muistikirjaan aina jokaisen vuoden päätteeksi koonnin kuluneesta vuodesta. Sinne laitan vuoden kohokohdat ja mieleenpainuvimmat muistot. Niitä on sitte kiva lukee myöhemmin 🙂

 

Selailin muuten tossa vuosikymmenen vaihtumisen kunniaksi vähän vanhoja kuvia ja ai että niitä on kyllä niin paras kattella 😀 Pakko jakaa tännekki mun hiushistoria vuodelta 2010 tähän päivään asti. En oo selkeestikkään ikinä osannu päättää oonko blondi vai brunette. Noniin, tästä lähtee vuosi kerrallaan ja pienen analyysin kera!

 


2010 Minä 16v. Hamppuhiukset oli värjätty tummiksi varmaan jollain L’Oréalin purkkivärillä. Hiukset ei oo selkeestikkään nähny saksia aikoihin, mutta tärkeintähän oli se pituus ja ”kuohkeus”


2011 Nojoo sitte on näköjään laitettu vähä kotikutoisesti värinpoistoa tai ”raitoja”. Yks väripaketti ei tainnu ihan koko päähän riittää, kun tulokseksi tuli tämä

 


2012 Seepra on väistyny ja tilalle on tullu värinpoistotukka. Hopeashampoosta ei tollon ollut tietoakaan..

 


2013 Uulalaa. Aloin käymään vakiokampaajalla ja vitsi miten paksu tukka mulla on ollu!!

 


2014 Nyyt en kyllä muista mitä kävi. Kyllästyminen ainakin ja halusin taas tumman tukan. Tais muuten olla tämä vuosi se, kun tukka lähti päästä! Vihreä vesijohtovesi ja hiustenvärjäys EI sopinu yhteen.. yhyy siinä meni paksu tukka

 


2015 Tumma tukka ja ärsyttävä juurikasvu alko ärsyttää. Halusin lopettaa värjäysrumban ja palata luonnolliseen hiusväriin sekä kasvattaa katkenneet hiukset täysmittaan

 


2016 Ja voi helvetti. Olin yli vuoden värjäämättä hiuksia ja se oli mun ylpeyden aihe, kunnes joku päivä sain ajatuksen, että mun tukka on liian tylsä ja se on värjättävä tummaksi. Siihen vielä uusi kampaaja, joka ei tuntenut mun hiuksia, niin tukastahan tuli aivan liian tumma

 


2017 Hiukset pysyi tummina ja tukka kasvoi tuuheaksi. Tykkäsin tummasta tukasta, mutta ongelmana oli värikypärä, joka ympäröi mun kasvoja aina ekat pari viikkoa juuren värjäyksestä

 


2018 6 viikon etelän reissun jälkeen tukka tarvi freesausta. Väri oli kiva, mutta vaikee ylläpitää. Oikeen kuvan väristä tykkään edelleen, mutta ei vaan oo kiva maantienharmaan juurikasvun kans. Enkä oo semmonen, että jaksaisin käydä kampaajalla ylläpitääs väriä

 


2019 Näiden vuosien jälkeen kaipasin helppohoitoisuutta, joten väri meni vaaleemmaksi. Oma väri saa kasvaa, freesaan sit väriä ja leikkautan tukkaa kampaajalla aina kun siltä tuntuu.

 

Että semmosta.. 😀 Luulen, että ehkä jotain oon oppinu näitten vuosien aikana. Tiedän kyllä, että jatkossaki tuun pallottelemaan tumman ja vaalean kans, kun tykkään kummastakin niin paljon. Varsinki nyt ku kattoo näitä kuvia niin haluaisin taas värjätä tummaksi haha. Mut joo nyt ei kyllä enää mitään radikaaleja ratkaisuja vaan esim. kevyempien tummempien raitojen laitto kuulostaa fiksummalta. Nojoo se mun hiuksista..

 

2020-luku. Varmasti olet antoisa, kasvattava ja yllättävä. Toivon, että koen elämäni parhaimpia hetkiä juuri tällä luvulla ❤ Lupauksia en tee, koska niitä en kuitenkaan muista ensimmäistä viikkoa kauempaa, joten turha vaivata päätä niillä. Nyt oon kyllä niin valmis uuteen vuoteen ja vuosikymmeneen. Jännä nähdä mitä se tuo tullessaan.

 

2020 BRING IT ON !! HYVÄÄ UUTTA VUOTTA ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s