AURINKOTERAPIAA

Tänään mulla on ”nollauspäivä”. Vanha työpaikka jätetty taakse ja huomenna kutsuu uudet tuulet. Tuli nukuttua hyvät yöunet ja on ollu aika iisi päivä. Tv-sarjoja, ulkoilua, sijaisuuksien hankkimista, ruuanlaittoa ja illalla reenit. Kevät alkaa selkeesti näkymään. Vaikka nyt on vasta tammikuun puoliväli ja kuuluis olla vuoden talvisin aika, niin ei kyllä tunnu siltä. Saa nähdä saadaanko enää kunnon talvee tänne Vaasaan. Ihanaa kuitenki ku aurinko paistaa ja päivät alkaa pidentyä. Oloki on huomattavasti pirteempi. Varattiin muuten just viikonloppuna mökki Ylläkseltä. Mennään maaliskuulla viikoksi sinne, jeee. Pääseepä ainaki kokemaan kunnon talven ❤

 

Kotiki on siivottu pois joulusta ja nyt kaipaa kaikkee freesiä, keväistä kotiin 🙂 Ajattelin myös, että vois käydä taas vaihteeksi läpi kaikki kaapit ja hankkiutua eroon kaikesta mitä ei tuu enää käytettyä. Tulee kyllä pitkä kevät, ku nyt oon jo ihan kevätfiiliksis haha. Tällä viikolla pitäis tapahtua kivoja, odotettuja juttuja. Nimittäin ihan näinä päivinä pitäis tulla uudet sängynpatjat!! Ja mun Pariisista ostamat aurinkolasit, jotka lähti palautukseen.. Näistä tarinaa myöhemmin!

 

Kivaa viikkoa ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s