PARIISIN OSTOKSET

Noniin nyt pääsen esittelemään Pariisin ostokset, kun edellisessä postauksessa mainitsemani aurinkolasit ovat VIHDOIN saapuneet 😀 Reissusta on aikaa jo melkeeppä kaks kuukautta oioi. Ooh saispa muuten nyt sitä patonkia sieltä. Se oli niiin hyvää.. Ja hei oli muuten hauska kattoo Pariisin katukuvas ihmisten tyyliä. Ykskin ihan tavalliselta näyttävä 70v nainen kantoi olallaan jotain monen tonnin laukkua 😀 Siitä huomas, että oli muodin mekassa. No mutta, ostoksista sen verran, että en ollu etukäteen miettiny ostavani mitään erityistä. Ajattelin, että nyt mennään aika maltillisesti. Reissun aikana aloin kuitenki miettiä, että pakkohan sitä nyt jotain on ostaa oikee kunnon liikkeestä, ku kerta Pariisis ollaan! Ostinki itelleni kolme kivaa, tarpeellista juttua.

 

Eka ostos oli Gapin perus valkonen t-paita. Se tais maksaa vaan n. 10€. Tykkäsin, kun se oli valkoseksi t-paidaksi tosi peittävä ja joustava. Hyvä ostos siis. Toinen ostos oli Michael Korsin pieni lompakko. Mulla on ollu vain ja ainoastaan yks lompakko ja se on tosi iso malliltaan. Oon kaivannu tämmöstä pienempää lompakkoa, joka mahtuu pikkulaukkuun. Just hyvä, kun tonne mahtuu muutama kortti, setelit ja kolikot. Ja kyllä, mä käytän vielä käteistä 😀 Tää on ollut kyllä hyvä ostos. Aiemmin on tullu heitettyä käteiset ja kortit vaan pikkulaukun pohjalle toivoen, ettei kortit mee rikki tai putoo vahingos, kun vaikka puhelinta kaivaa laukusta. Nyt ei oo enää sitä probleemaa.

 

 

 

Kolmas ostos oli Emporio Armanin aurinkolasit. Mulla löytyy ennestään yhdet paremmat aurinkolasit Carrera merkiltä. Malliltaan ne on sirot ja niissä on kultaiset yksityskohdat. Tykkään niistä, mutta oon kaivannu toisiksi laseiksi isompia ja ”vahvempia” laseja. Oon jo pitkään ettiny laseja, mutta ei vaan oo tullu sopivia vastaan. Armanin liikkeeseen kun astuttiin, bongasin nää lasit ja se oli menoa sitte. Nyt onki perfekt, kun uudet lasit on ihan vastakkaiset verrattuna Carreran laseihin. Isommat linssit, vahvat sangat, kissamainen malli ja vielä hopeisilla yksityiskohdilla.

 

Ei menny näitten lasien kans kuitenkaan ihan niinku olin toivonu.. Myyjä haki siis varastosta uudet lasit ja laittoi ne pakettiin. Kokeilin näitä kyseisiä laseja vasta meidän Airbnb kämpällä, samalla kun pakkasin matkalaukkua kotiinlähdön vuoksi. Noh, huomasimpas sitte, että lasit olivat vinot!! Kyllä pikkasen otti aivoon, että miten ne voi olla vinot. En ehtiny mennä enää liikkeeseen käymään, joten hoidin asiaa sit täältä Suomesta. Otin kuvat laseista ja lähetin Armanin asiakaspalveluun. He pyysivät lähettää lasit Britteihin ja saisin uudet lasit sitten kun ovat saaneet paketin perille. Postin kautta lähetys on ollu t-o-d-e-l-l-a hidasta.. Yli kuukauden verran paketti oli matkalla, kun Briteistä kyseltiin missä mennään. Mulla oli paketin seurantakoodi ja se näytti, että viimeisin havainto oli kuukausi sitte Helsingin ulkomaan terminaalissa. He lupasivat kuitenkin lähettää uudet lasit mulle, kun aikaa oli muutenki kulunu jo niin kauan. Uudet lasit tulivat viikossa kotiin asti. Edelleen vinot lasit on jossain matkalla ties missä 😀 Lähetin aikaa sitte Postille selvityspyynnönki paketista, mutta mitään ei oo kuulunu.. No pääasia, että mulla on nyt uudet lasit ja suorat sellaset!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s