8 MIN JUOKSULENKKI

Tein tossa aamulla pikkusen herätyslenkin ja aloin miettiä, että tekeeköhän muut tämmösiä. Nää on mun mielestä yksiä parhaimpia lenkkejä! Varsinkin jos tietää, ettei oo päivän aikana aikaa tai halua juosta pidempää matkaa. Tai jos tarvitsee muuten vaan happea tai herätyksen päivään, tää on loistava. Enkä usko, että kovin moni ehtii tällä lenkillä tylsistyä 😉

 

Resepti hyvän päivän alotukseen: Lenkkarit jalkaan ja menoksi. Juokse sen verran, kun hyvältä tuntuu. Mulla oli tänä aamuna 8 min ja yleensä se onkin sitä luokkaa. Kotiin päästyä pese kasvot kylmällä vedellä ja juo lasillinen raikasta vettä.

 

Joskus meen juoksemaan tyhjällä vatsalla, välillä vasta aamupalan syönnin jälkeen, kuten tänä aamuna. Pääasia kunhan lähtee liikkumaan ja saa happea! Juostessa tulee hyvä mieli, kun on saanut itsensä liikkeelle ja hyvä, pirteämpi mieli jatkuu pitkälle päivään. Veri alkaa kiertää ja posket saa pikkupunan. Hikikin ehtii tulla. Ei tää ainakaan huonoa tee! Aina ei tarvi vaatia iteltä pitkän lenkin juoksemista vaan tämmöset pikasetki on oikee hyviä aina joskus 😛

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s