VIIKONLOPUN PARHAAT

Perjantaina oli kunnon viikonloppufiilis, kun oli aamuvuoro ja lauantai vapaa. Mun ehdoton lempparipäivä on ollu koko ikäni perjantai. Jotenkin se fiilis, kun työviikko alkaa olla pulkassa ja viikonloppu alkamaisillaan, on niin paras. Ihmiset on myös pääosin hyväntuulisia ja rennompia. Tulevan viikonlopun suunnitelmat puhututtaa jne. Meillä kotona on ollu lapsuudessa aina karkkipäivä perjantaisin, joten seki voi olla yks syy miks perjantai on ollut se lempparein ;D Vuorotyö on kyllä vaikuttanu siihen, ettei oo enää selkeesti viikonloppua. On vaan vapaat, mutta puolensa siinäkin.. 🙂

 

Sunnuntaina oli kyllä niiin kaunis ilma, lumi oli maassa ja aurinko paistoi ❤ Someki täytty kaikkien kauniista luontokuvista. Harmi kun itellä oli työpäivä, niin ei päässy ulkoileen ihan niin paljoa kun olisin halunnu. Viikonloppu meni kuitenki kokonaisuudessaan tosi hyvin! Kokosin tähän alle parhaimmat jutut:

 

TV-ohjelma: Putous. Lauantaina alko taas Putous telkkarista ja tuntu, että tää ohjelma oli kokenu hyvän päivityksen. On piristävää, kun tuodaan uusia kasvoja ja persoonia esille 🙂

Leffa: Käytiin kattoos leffassa Frozen 2 kummipojan ja siskon kans. Oli hyvä! Muuta en kyllä osannu odottaakaan 😀 Lisäksi tuli katottua Netflixistä Mies, joka rakasti järjestystä. Leffa taitaa olla jo muutaman vuoden vanha, mutta se oli hauska ja koskettava, suosittelen.

Herkut: Ässä 1+1=3 karkkipussi. Joulun jälkeen en oo hirveesti suklaata kaivannu, joten hedelmäkarkit on vieny voiton. Nää karkit maistuu parhaiten siten, että suuhun laittaa montaa eri makua yhtäaikaa nams! Meikäläinen on melkeen tukehtumispistees, kun vedän suun täyteen eri makuja ja kauheella kiireellä yritän nielasta alas, että saan himon tyydytettyä :DD Voitte siitä sitte kuvitella miltä näyttää.

Välipala: Avokado + Rostenin Kaura & Chia siemennäkkäri. Ainaki Lidlistä saa tota siemennäkkäriä ja se on sairaaan hyvää!

Vaatetus: Kari Traan Merinovilla kerrasto. Tää on mukava päällä ja sopivan lämmin. Tämmöselle vilukissalle sopii ihan kotiin oloasuksi + ulkona tietty paras ulkovaatteiden alla.

 

Kivaa loppuviikkoa! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s