KESKIVIIKKO

Eilen tuli herättyä perus kasin aikoihin. Aamusta pienet siivoilut ja sit aloin luukuttaa Outlander-sarjaa. Oon niin koukussa siihen 😀 Oon nyt 3. tuontantokaudes ja ei vitsi ku tekis mieli vaan kattoo ja kattoo!! Eka tuotantokausi oli hyvä. Toinen tuotantokausi ei ollu niin kiinnostava. Teinki kaikkee ihan muuta esim. nukuin päikkäreitä näiden jaksojen aikana.. Nyt tää kolmas on kyllä niin hyvä! Suosittelen kattoon. Netflix loppuu mulla helmikuun alussa, kun päätin jossain kohtaa (tais olla 2.tuotantokauden aikoihin :D) ettei mun tuu sitä riittävästi katottua, et haluaisin siitä joka kuukausi maksaa. Nyt pitää nopeesti luukuttaa loppuun tää kolmos ja nelos tuotantokausi. Uskon, että onnistuu hyvin.

 

Nähtiin mun ystävän kans eilen ja päätettiin mennä sushille. Aloin miettiä, että oon hitto viimeks käyny tuolla Magokoros 4 vuotta sitte?? Voiko muka pitää paikkansa 😀 No hyvää kuitenki oli! Sen jälkeen lähettiin käpsytteleen ja kuvaileen rantaan ja vähän muuallekki. Oli niin kaunis auringonpaiste ❤ mutta aivan sairaan kylmä. Mulla oli pelkkä t-paita villakangastakin alla, mikä oli VIRHE. No kuppi kuumaa teetä ja pulla maistu oikee hyvältä sitte. Tuli kyllä semmonenki syväjää, että kotiin päästyä vedin päälle lämpimimmät vaatteet ja kääriydyin vilttiin.

 

Päätin kuitenki lähtee vielä salille, kun täällä on yhdessä paikkaa tän viikon tutustumistarjouksena 1€/kerta. Kesällä mulla oli salille 3kk kortti, mutta nyt kun säbäkausi on päällä niin en oo halunnu käydä salilla. Tällä viikolla on ollu kuitenki pakko hyödyntää toi tarjous ja kävinki sit tiistaina ja keskiviikkona jumppailees. Piti ottaa kuitenki vähä kevyemmin ja harkita miten reenaa, kun edellisestä kerrasta on 4kk aikaa ja lauantaina on tiedossa säbäpelit..

 

Illalla tuli sit otettuu vaan rennosti. Ruokaa, telkkarii ja sauna. Kyllä on muuten luksusta kun on omassa kodissa sauna. Kaikkoo syväjäät lopullisesti tiehensä 😀

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s