KAUSI LOPUILLAAN

Säbäkautta on jäljellä enää semmosen kuukauden eli kahden turnauksen verran. Outoa, ku tänä vuonna viimenen turnaus on jo helmikuun viimesenä viikonloppuna. Yleensä siis pelejä on ollu vielä maaliskuun puolella. Seuraava eli toisiks viimenen turnaus onki KOTIturnaus jeeee!!! Me ollaan jouduttu tähän asti reenaamaan ja pelaamaan kotiturnaukset toisen paikkakunnan hallissa. En oo hirveesti hallista tykänny huonon lattian ja katsomon vuoksi. Nyt on kotipaikkakunnalle rakennettu ihan uus halli taikka siis Areena! 🙂 Ens viikolla päästään reenaamaan ja ai että ku on iihaanaaa. Ehditään vetää parit reenit alle ennen viikonlopun kotiturnausta. Aika hienoo pelata VIHDOIN omas kotihallis. Samalla myös aika jännää.. Meidän peleis ei oo ihan hirveesti ollu katsojia, kun pelit on toisella paikkakunnalla ollu. Toivottavasti nyt saadaan paljo kannustajia paikalle!

 

Nyt on tottakai laitettu sitte mailaki kuntoon tätä varten 😀 Mies osaa onneksi noi hommat ja se arvelee aina mikä mulle vois sopia jne. Mä en kerta noista jutuista ymmärrä niin hirveesti, mä vaan pelaan ;D Vuos sitte se teki mulle vanhasta varresta ja lavasta ”uuden” mailan, johon olin erittäin tyytyväinen. Syksyllä kauden alkaessa ostin uuden mailan, mutta se ei oo vakuuttanu mua.. Edelleen oon vielä pelaillu vanhalla mailalla. Varsi on tossa uudessa kuitenki ohuempi ja kevyempi, mistä tykkään. Pallo ei oo kuitenkaa pysyny niin hyvin lavas ja tuntuu että maila jää vaan jalkoihin. Kokeiltiin nyt vaihtaa sitte lapa, joka on aika samanlainen ku vanhas mailas. Katotaan tuottaisko tää kombo tulosta. Hope souu!!

 

Kovat pelit on vielä edessä ja nyt katotaan mihin meistä on! Nyt naatitaan 🙂 ja mä todellaki toivon, että kotiyleisön edes pelaaminen ei sotkisi peliä jännityksen vuoksi..

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s