VINTAGE-PINNI

Tein sattumalta aika kivan löydön. Hain nimittäin viime viikolla äitini puolesta yhden vanhan pöydän, jonka se oli bongannu oisko ollu Tori.fi:stä. Kannoin sitte pöydän meidän parvekkeelle säilöön ja sitä laskiessa maahan, aukes vahingos pöytälaatikko. Pöytä oli makuultaan, joten näin, että jotain ylimäärästä oli laatikon pohjassa. Sieltähän löytyki oikee kunnon vintage rusettipinni. Kaikenlisäksi rusetti on tehty nahasta! Tykkään tosta yli paljon ja väriltäänki on just eikä melkein 🙂

 

Näyttääpä muuten hiukset yli paksuilta nois kuvis. Itestä tuntuu, että ne on nykyään niin lirut.. Yllätti myös nähdä oma hiustenväri näin kuvien kautta 😀 Välillä peilistä kattoes tuntuu, että hiukset on ihan keltaset tai muuten vaan rumanväriset. Näis kuvis näyttää mun silmään kuitenki oikee kivalta toi väri! Luonnollinen, eloisa jne. Itseasias viime viikolla aloin miettii, että pitäiskö käydä värjääs taas tukkaa. Näitten kuvien ansiosta ei tarvii 😀 Vielä menee..

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s