SÄRK KORI

Muutama kuukaus sitten kävin yhdessä, nyt jo entisessä vaasalaisessa putiikissa ja näin siellä myynnissä tämmösiä koreja. Ihastuin näihin heti ❤ Myyjä kertoi, että SÄRK on vaasalainen + korit on tehty vanhoista turvavöistä. Tää tieto alkoki kiinnostaa kahta kauheammin. En vielä kuitenkaan koria ostanut vaan jäin asiaa pohtimaan. Lisäks mua kiinnosti käydä ensiksi tuolla VERKET -putiikissa, jossa siis on myynnissä SÄRK tuotteita enemmänkin. Monesti olin putiikin ohi kävelly, mutta koskaan en ollu vielä sisälle asti päässy. Siellä olikin vaikka miten paljo kivaa tavaraa myynnissä ja teinkin siellä vielä myöhemmin monet joululahjaostokset. Tuli hyvä mieli, kun osti toisille paikallista ja laadukasta tavaraa.

 

Meillä on tällä hetkellä vitamiinit tuolla säilössä. On ollu niin hankala säilyttää niitä kaapissa, kun aina joku purkki on jääny taaimmaiseksi tai sitte oon tiputtanu aamutohinoissani purkkeja hyllyltä alas tms.. 😀 Nyt homma toimii! Kori on kaunis, laadukas. kestävä, paikallinen ja uusiokäytetty. Korissa voi säilyttää mitä ikinä vaan keksii. Jos en nyt ihan väärin muista, niin tää meidän oma on medium kokoa? 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s