PERJANTAIN HIERONTA + SÄBÄILYÄ

Hellurei!

 

Makoilen täällä just työpäivän jälkeen viltin alla kuuma teekuppi kätöses, kun flunssa on pahasti iskemäs päälle.. Noh, hyvin oonki selvinny tän talven ilman mitään 🙂 Nyt ku muistelen niin päivälleen vuos sitte tulin myös kipeeksi, hassua..

 

Viime viikon perjantaina varasin vähä ekstemporee kuumakivihieronnan. Kaipasin niin kovaa hemmottelua, rentoutumista ja stressin lievitystä. Taisin alkaa perjantaina iltapäivästä neljän jälkeen selaamaan, että pääsiskö vielä illasta jonnekki hoitoon. Ammata Spa tarjos vielä ilta-aikoja ja päätin varata kuumakivihieronnan, kun semmosessa en ollu koskaan vielä ollut. Palvelu oli kyllä 6/5. Monta tyyppiä hääräs mun ympärillä vielä perjantai-iltana ja mua kohdeltiin ku prinsessaa 😀 Itse hieronnasta tykkäsin myös. Välillä sattu kyllä pirun kovaa varsinki käsivarsista ja jaloista, mutta pääosin hieronta oli rentouttava! Oon ylipäätäänki aika herkkänahkanen ja sen vuoksi hieroja on ainoostaan kerran käsitelly mun jalat. Voi sitä kiemurtelun, potkimisen ja kiroamisen määrää.. Ei tainnu kumpikaa saada siitä sessiosta mitää irti :DD Okei, myös tää parempi puolisko on niitä joskus hieronu, mutta siitä nyt ei ainakaa oo mitään tullu haha.

 

Lauantaina kävin kiertelees kaupoilla ja teinki hyviä löytöjä! Talvitakki, toppahousut ja toppakintaat löyty tosi hyvillä alennuksilla. Esim. kunnon talvitakista pulitin ainoostaan 35€! Shoppailukierroksen jälkeen menin kattoon miesten säbäpeliä uudelle Isokyrö Areenalle. Tapahtuma oli hieno ja tunnelma oli katossa. Seuraavana päivänä oliki meidän kotiturnaus samaisessa paikassa. Aiemmin aamulla olin heränny jo klo 5 aikoihin pienen jännityksen kera. Onneks nukahdin vielä uudestaan. Oli kyllä hienoo pelata ja kaikki oli viimesen päälle 🙂 Saatiin myös tärkee voitto aamupelistä, jee.

 

Nyt vaan lepiä ja kuumaa juomaa, jos tää olo tästä helpottais!

 

Viime viikon kuvia..

Perus kotikuva. Menaiset – viikkotilaus saatu siskolta joululahjaksi. Kasvissosekeittoa ja päällä smetanaa. Kalenterin mietelause.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s