YSTISPÄIVÄ <3

Yö tuli nukuttua tosi huonosti flunssan vuoksi. Heräilin joka kerta ku vaihdoin asentoa eli toodella monta kertaa. Hitaan aamun jälkeen lähdin hoitaa asioita ja pyöräilinki vähä pitempää reittiä, ku oli niin kaunis sää. Hain samalla reissulla kaupasta nenäliinoja. Oli muuten pikkusen raskasta polkee flunssasena:D Olin aika loppu kotiin tullessa ja otinki sit vaan lepiä.. Päivää piristiki miehen tuoma ystävänpäiväyllätys ❤ Suklaamuffinssi MAISTUI. Illalla käytiin vielä kaupoissa ja haettiin samalla jo muutama viikko sitte tilattu petauspatja!!! Meillä on kyllä ollu niin paljo epäonnea sängyn kans, mutta nyt on asia korjattu. Tästä lisää myöhemmin.. Illalla syötiin vielä tortillaa, käytiin happihyppelyllä, saunas ja sit tietty sohvaperunat. Oli IHANAA mennä nukkumaan uuteen sänkyyn ja puhtaisiin lakanoihin ❤ Aika hyvä ystävänpäivä siis.

 

Vaikka tänä ystävänpäivänä ei tullutkaan ystäviä (paitsi miestä) nähtyä, oon niin kiitollinen ihanista ystävistä, jotka mun ympärillä on ❤ Se ei nimittäin oo mikää itsestäänselvyys.. Täytyiski muistaa useemmin kiittää, kehua ja kertoo, miks ovat tärkeitä!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s