OLOHUONEEN UUS JÄRJESTYS

Vaihdettiin viime viikolla järjestystä olohuonees ja ollaan nyt ihan fiiliksis siitä. Luultiin aluksi, että järjestystä on mahdoton vaihtaa, kun on avokulmasohva ja kätisyyttä ei pysty vaihtaan. Saatiin kuitenki onnistunu ratkasu tehtyä ja tuntuu niinku olis uus kämppä 🙂 Sohvaki tuli ihan eri tavalla käyttöön ja se tuntuu paljo isommalta. Aiemmin se oli aseteltu huonosti telkkariin nähden ja tv:tä ei kunnolla nähny joka puolelta sohvaa. Sillon tuliki löhöiltyä aina yhes ja samas paikkaa.. Samalla tuli tos karsittua ylimääräsiä tavaroita vaatehuoneeseen ja varastoon. Myös karttapallovalaisin meni vaihteeksi vaatehuoneeseen säilöön ja sieltä tuli tilalle mun 7v vanha ylppärilahja, Pentikin valaisin 🙂

 

Ainiin meillä kävi muuten maalari maalaamas keittiö-olohuone seinän, kun se oli alunperinki maalattu epätasaseksi. Samalla piti ottaa taulut pois seinästä. Ne oli jotkut mun maalaamat, joiden piti olla vaan väliaikasesti tossa. Nyt ku miettii, niin taulut ehtiki olla yli vuoden päivät seinällä. Oltiin aikoinaan kiinnitetty canvastaulut taulutarroilla, jottei tarvinnu alkaa poraamaan. Kun otettiin taulut pois, yks tarra oli repinyt maalin irti seinästä, kiva.. No, maalari oli onneksi myös sen kohdan fiksannu kuntoon eikä siinä näy enää mitään. Todettiin, että ens kerralla laitetaan varmaan poralla reiät seinään. Nyt tarttis vaan löytää taulu jostain ja vielä semmonen joka sopii kummanki makuun. Nyt häirittee, ku seinällä ei oo mitään.. Täytyy siis alkaa kehitellä jotain ideaa! 🙂

 

Viimenen kuva otettu muutama tunti myöhemmin ja tässä välissä pesty sohvan irtopäälliset.. Pitää näköjään vähä fiksata vielä päällisiä paremmin paikoilleen 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s