KIRPPISLÖYDÖT

Heii!

 

Flunssa verotti ja olin käytännös kolme päivää neljän seinän sisällä tekemättä mitään. Eilen energiat oli tullu takas ja lähdinki heti vähä ulkoilemaan ja samalla piipahdin kirpparilla. Pitkästä aikaa sitä jakso kierrellä ja sovitella vaatteita. Ehkä syy oli siinä, että muutamaan päivään ei oo hirveesti elämää ollu.. Ja nyt tunnustan, että en oo ikinä kokenu kirppistelyä oikee omimmaksi jutuksi. Silti tykkään välillä käydä kiertelemäs, jos jotaki löytyis. Yleensä kävelen väliköt suht kovaa vauhtia ja pysähdyn semmosen pöydän eteen, joka näyttää oman tyyliseltä 😀 Ihailen kyllä niitä, jotka jaksaa ja osaa penkoa pöytiä, ja siten tekee kivoja löytöjä.

 

Tällä kertaa tein yllättävän monta löytöä! Oliskohan jopa ennätys 😀 Kaikkiin oon kyllä tosi tyytyväinen ja tiiän, että varmasti tulee käyttöön. Tummansiniset shortsit ja musta mekko on ihan perus mun tyyliä ja varmoja valintoja. Kesämekko sen sijaan oli vähä yllättävämpi valinta ehkä värinsä puolesta? Mutta mun mielestä se on yli kiva!! 🙂 Helman pituus ei nyt näy nois kuvis, mutta yltää vähä polvien yläpuolelle. Aika sama pituus siis ku tos mustas mekos. Hassua muuten, ku noissa kaikissa on solmittava yksityiskohta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s