VIHDOIN KUNNON SÄNKY

Jess! Puolentoista vuoden kituuttelu on ohi ja vihdoin saa nukkua yöt hyvin ilman selkä- tai niskakipuja.

 

Lähetäämpäs nyt alusta liikkeelle.. Eli kaikki alkoi siitä, kun myytiin vanha jenkkisänky pois uuteen kotiin muuttaessa. Haluttiin uusi sänky uuteen kotiin. Tuolloin yli puoltoista vuotta sitten jenkkisängyllä oli ikää n. 10v eli ei ollu enää paras mahdollinen. Sängyn vaihto ei kuitenkaa ollu niin yksinkertasta, kun oltiin kuviteltu. Meillä on ollu tosi paljo epäonnea uutta sänkyä etsiessä. Yli puolitoista vuotta ollaan kärsitty selkä- ja niskakivuista, ei niin hyvistä yöunista ja suuresta vaihtuvuudesta patjojen suhteen. Rahaaki on menetetty vähä turhaan uusia ratkasuja hakiessa.

 

2018 elokuussa haettiin IKEA:sta sängynrunko ja siihen uudet patjat. Luin, että IKEA:n patjoissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Etin etukäteen tosi paljon tietoa hyvistä patjoista. Useesti sain lukee, että monet nukkuu liian pehmosessa sängyssä ja kovat patjat olis oikeesti paremmat. Myös myyjä neuvoi meitä ostamaan kovemmat patjat. Kaupassa patjat tuntu hyviltä, mutta nukkuessa kovuus häiritsi liikaa. Yritettiin pari kuukautta totutella patjoihin, mutta ei siitä tullut mitään. Uusi IKEA:n reissu tehtiin 2018 marraskuussa ja vaihdettiin petari pehmosempaan. Sänky oli jo parempi, mutta edelleen oli vaivoja, kuten puutumista.

 

Ollaan täs kokeiltu vaihtaa niin runkopatjoja kuin petareita. Jossain vaihees sitä epätoivosesti mietti, että tullaankohan ikinä löytämään kunnollista sänkyä. Meillä oli kuitenki tietty budjetti, jossa piti pysyä. Jotkut 5000€ patjat ei tullu kuuloonkaan, vaikka palvelu olis varmasti ollut huippua. Näistä halvemmista huonekaluliikkeistä ei kyllä hirveesti saatu myyjiltä apua. Piti oikeestaan ite oppia, että millasessa sängyssä sitä tykkäis nukkua 😀 Noh kaiken tämän testailun aikana huomattiin ainakin mikä ei sovi ja mikä taas sopii. Lopulta arveltiin, että patjojen täytyy olla pehmeät ja mieluiten älyvaahtoa.

 

Joulun välipäivinä käytiin Askossa testaamassa sänkyjä. Oltiin jo aiemmin katottu heidän älyvaahtopatjoja ja todettu, että ehkä se oikea malli löytyy tuolta. Vertailtiin ja makoiltiin eri patjoilla ja silloin vihdoin tuntui, että nyt löytyi oikea sänky. Päätettiin kuitenki ensiksi tilata pelkkä runkopatja, jos pärjättäisiin vielä vanhoilla sijauspatjoilla, ettei menisi ihan niin paljoo rahaa.. 😀 Noh eipä se paljoa helpottanu, joten oli pakko pistää vielä samaa sarjaa oleva sijauspatja tilaukseen. Nyt oli onneksi aika varma tunne siitä, että sänky tulisi olemaan vihdoin hyvä! Viikko sitte saatiinki hakea kotiin uus sijauspatja.

 

Nyt ollaan VIHDOIN tyytyväisiä sänkyyn! Selkä- ja niskakivut katosivat heti ensimmäisen yön jälkeen + mun ”pakkomielteenä” ollu päivittäinen selän naksauttelu loppui myös samantien! On tää ollu kyllä yhtä sekoilua tää patjojen vaihtelu 😀 Huvittaa niin tää säätäminen.. Meille sopiva sänky löyty Askosta ja malli on Dream Cumulus. Patjoja voi siis kehua, mutta palvelua ei niinkää.. Toimitusajat ei pitäny paikkansa eikä hyvitystäkään saatu heidän mokaamisesta.

 

P.S. Varastosta löytyis muutamia patjoja, että jos kiinnostaa niin viestiä vaan :DD

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s