PITKÄSTÄ AIKAA <3

 

Hellouu 🙂

 

Tuntuu niinku olis ikuisuus viime postauksesta! Vähä vähemmälle on tosiaan jääny tää kirjottelu ja isona syynä on uuden työn alottaminen. Se vaatii aina niin paljo alkuun. Uuden opettelu ja semmonen extra valppaana oleminen on pistäny tämän naikkosen iltasin ajois nukkumaan. En oo siis hirveesti muuta jaksanu täs ajatella. Nyt on pitäny olla siis itelle aika armollinen. Ekan viikon mun arki melkeempä oli töitä, lepoa, töitä, lepoa 😀 Mutta ei haittaa.. Koen nimittäin, että lepo on tosi tärkeetä eikä sitä saa laiminlyödä. Varsinkin, kun on paaaljon uutta opeteltavaa.

 

Ekan työviikon jälkeen pe-la yönä lähettiin ajamaan kohti Yllästä. Viikon loma oli aluillaan ja oli aika outoa, kun justhan vasta olin työt alottanu. Ei ehkä osannu sitä lomaa niin odottaakaan ja se oliki toisaalta hyvä. Ei ollu minkäänlaisia suunnitelmia tai odotuksia. Mentiin hetki kerrallaan ja tehtiin sitä, mikä tuntui sillä hetkellä hyvältä. Pitkästä aikaa sitä tunsi olevansa oikeesti lomalla. Edellisestä lapin reissusta oli jo 5 v aikaa ja sitä oli vähä unohtanu miten ihanaa siellä onkaan. Se rauha ja luonto oli parasta. Näitä reissuja pitää siis tehä jatkos paljo useemmin! Seuraavas postaukses voisinki kertoo vähä tarkemmin meidän reissusta.

 

Kotiin tultiin takas lauantaiaamuna. Päätettiin vaan yhtäkkiä keskiyöllä, et joo nyt vois lähtee ajamaan, kun unikaan ei tullu 😀 Eilen oli siis lepopäivä ja tänään on sitte viimeinen lomapäivä. Suunnitelmana käydä ainaki kaupungilla ja sen jälkeen synttärijuhliin. Vähän kyllä ahdistaa mennä takas huomenna töihin, mutta eiköhän se siitä lähe taas rullaamaan.. Ja siis uus työ vaikuttaa tosi kivalta, ei siinä mitään, mutta tää on tätä tavallista loman jälkeistä ahdistusta 😀

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s