KORONAN VUOKSI KOTONA

Vähän yllättäen jouduin jäämään maanantaiaamuna kotiin.. Sunnuntai-iltana alkoi kurkkukipu, mutta en sitä ajatellutkaa sen enempää. Maanantaiaamuna olin pukenu, meikannu ja sit aamupalaa syödessä aloin miettii, et ei hitto saankohan mä mennä edes töihin?? Nimittäin edelleen oli oireita. No päätin jäädä sit kotiin, nimittäin hoitajana ei voi yhtään riskeerata tämmöses tilantees.

 

Mun vointi on tällä hetkellä tosi hyvä. Mitä nyt kuivaa yskää satunnaisesti. Määräyksenä on nyt olla loppuviikko pois töistä, kaiken varalta. Noh nyt on ollu ainakin aikaa kirjotella blogitekstejä valmiiksi 😀 Kummallista aikaa.. Toivotaan, että kaikki menee parhain päin ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s