YLLÄS OSA 2

 

Keskiviikkona oli taas hiihtopäivä. Tehtiin aamupäivästä yks lenkki ja myöhemmin iltapäivästä toinen lenkki. Ei mitään ihmeempiä. Torstaina ajateltiin pitää lepopäivä, kun oli tosi paljo tullu urheiltua viikon aikana ja huomas, että kroppa tarvii lepoa. Tehtiin siis aamusta ehkä kilometrin pitunen hiihtolenkki suoraa lähimpään latukahvilaan haha 😀 Se oli ihanan tunnelmallinen paikka ❤ Omppulimsa, sokerimunkki ja lätty kinuskilla oli namia.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on img_20200316_165105.jpg

Päivällä käytiin kattoos SnowVillage ja se oli kyllä cool. Kuvia tuli räpsittyä tuolta tosi paljon. En voi kyllä ymmärtää miten taitavia jotkut ihmiset on. Kaikki oli siis rakennettu lumesta ja jäästä. Yöpaikanki olis voinu sieltä varata. Kylmin sviitti oli -44 asteinen, hrrr.

Perjantaina oli viimeinen kunnon päivä ja sää oli heittämällä koko viikon paras. Käytiin tekees aamusta viimenen hiihtolenkki ja oli kyllä haikeeta. Välillä pysähtelin vaan hengittämään ja nauttimaan hetkestä. Iltapäivästä lähdettiin tallustelemaan kohti Kukastunturin huippua. Jossain oli tullu aiemmin vastaan, että siellä olis hienot maisemat, joten sinnehän oli pakko päästä. Ajettiin auto parkkiin lähimpään latukahvilaan ja siitä lähdettiin käveleen. Matkaa oli 4 km per suunta. Pari pyöräilijää tuli vastaan reitillä, mutta muuten oli ihan hiljasta. Ylhäälle päästiin ja maisemat oli hienot. Yritin nauttia joka solulla Lapin taiasta ❤ Tän päivän aikana mun suusta kuulu aika monta kertaa sana ”ihanaa”.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on img_20200316_165957.jpg

Joka päivä tuli herättyä ilman herätyskelloa ja elettyä hetkessä. Liikuttua tuli tosi paljon ja yhtä paljon myös syötyä 😀 Ostettiinki kaupasta mökille semmosia ruokia ja herkkuja, joita ei tuu tavallisesti kotiin ostettua esim. kalliin hinnan tai epäterveellisyyden vuoksi. Lomalla ei mietitty mitään vaan elettiin niinku huvitti. Iltaperinteisiin kuului sauna ja leffa. Ulkoilmaa tuli nautittua rutkasti ja se teki hyvää. Kaupungissa asumisessa yks huono puoli on muuten se, kun ei tuu tarpeeks ulkoiltua. On niiin tylsäää lähtee kävelemään tonne betoniviidakkoon. Nojoo muitakin vaihtoehtoja voi keksiä, mutta on se silti eri kaupungissa kun vaikka maalla 🙂 Lapin loma voitti aika monella tavalla etelän rantaloman, joten ehdottomasti pitää useemmin alkaa käymään pohjosessa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s