PSORIASIS – MIKÄ TILANNE?

 

Siitä on nyt pikkusen yli 3kk, kun viimeksi kirjoitin psoriasiksesta. Laikut olivat pahentuneet ja tuntuivat silloin tosi isoilta. Epäilin suureksi syyksi stressiä ja varmasti se pitikin osaltaan paikkansa. TÄSTÄ pääset lukemaan vielä vanhan postauksen.

 

Päätin odottaa vielä hetken, jospa tasapainosempi elämä vaikuttais positiivisesti. Lisäksi käytin kotoo löytyviä psoriasis voiteita tehokuurina. Näistä ei kyllä apua ollut, nimittäin laikut edelleen suureni..

 

Tässä siis tilanne 14.02.2020.

Hainkin lopulta apua lääkäriltä ja hän tiesi saman tien mikä voisi auttaa. Jos ei ihovaahto auttaisi, seuraavaksi kokeiltaisiin valohoitoa. Jo viikossa alkoi näkyä huimia tuloksia ja nyt tälleen kuukauden käytön jälkeen oon tooosi tyytyväinen!! Pikkuruiset laikut katosivat kokonaan. Jalkojen laikut ovat nykyään tosi huomaamattomat, tommoset haaleen vaaleenpunaset! Toki riippuen tilanteesta esim. saunan jälkeen laikut helottaa liloina 😀

 

Mulla olis ollut nyt kontrollikäynti kuukauden käytön jälkeen, mutta mun oli siirrettävä aikaa. Uuden ajan sain muutaman viikon päähän, joten katotaan sitte mitä lääkäri sanoo 🙂 Tai katotaan nyt pääsenkö edes sillonkaan vastaanotolle koronan vuoksi. Huomasin muuten, että Ylläksen reissulla ilmestyi taas pari pikkuista laikkua kehoon. Heti vaikuttaa kylmä ja kuiva ilma.. Mutta onneksi nyt on hyvä aine, joka auttaa!! 🙂

 

Tilanne 18.03.2020.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s