SOFIAN HERKKULAKKO

 

Oon miettiny herkkulakon alottamista jo hetken.. Nimittäin mun iho-ongelmat ei oo juurikaan parantunu. Vaikka lääkäri määräskin hyvää ainetta naamaani, ei se silti ehkäise uusien finnien syntymistä. Pakko siis mennä nyt ruokavaliota läpi.. Mulla on muutenki herkuttelu riistäytyny käsistä ja loma kruunas kaiken 😀 Tavotteena on siis saada hyvinvoivampi iho + sokerikoukusta eroon pääseminen. Pahin koukku mulla on makeeseen eli sokeriset herkut on nyt nounou. Suolaset herkut on sallittuja, koska niitä mun ei tuu muutenkaan paljoo syötyä. Motivaatiota riittää, nimittäin mulla on nyt miljoona hyvää syytä olla ilman sokeria!

 

Pähkäilin hetken, että miten tää olis mulle sopivinta toteuttaa. Alkuun mietin, että jos jätän vaan karkit pois? Se ei kuitenkaan poistaisi ongelmaa, nimittäin tiedän jo valmiiksi, että sitte vetäisin kahta kauheemmin pullaa, keksiä, jäätelöä.. Toiseksi mietin, että jos söisin vaan parina päivänä viikosta herkkuja. Ei sekään kuitenkaan toimisi mulla. Helposti se vois lipsua siihen, että vetäisin sitten pe, la & su mättöä. Ehkä vähän maanantainakin, jos hirveesti on jääny herkkuja viikonlopulta yli..? Päätin, että vedän nyt kuukauden kokonaan ilman sokeriherkkuja. Tarvittaessa voisin pitää kaks herkkupäivää.. En nimittäin halua missään nimessä missata pääsiäismunia!! 😀

 

Pari kuukautta varmaan lykkäilin tätä päätöstä, koska se alotus tuntu niin kauheen vaikeelta. Oon siis kerran aiemmin ollu karkkilakossa ehkä 10 v sitte? Sillon kaikki muu sokeri oli sallittua, joten se oli sinänsä ehkä vähä turha lakko 😀 Tiedän kuitenkin, että pystyn tähän.. Ei se oo niin vaikee juttu ja kuukausi on lyhyt aika. Uskon myös, että tällä kuukauden lakolla herkut ei enää jatkossa maistu niin hyvin. Eli sit se herkuttelu vois olla jatkossa vähän maltillisempaa, ainakin alkuun haha. Ei mutta oikeesti siitä maltillisuudesta pitää sit yrittää pitää kiinni ettei enää menis siihen, että joka päivä tulee vedettyä karkkia. Paitsi lomat on sitte eri juttuja!

 

Mä tosiaan toivon, että mun iho paranis eli innolla odotan tuloksia!! Ja tietysti ennen ja jälkeen -naamakuvat tulossa sitte kuukauden päästä 🙂

 

P.S. Tän postauksen julkaisuhetkellä oon ollu jo yli viikon lakossa ja oon niin ylpee itestäni! 😀 Lisää aiheesta myöhemmin..

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s