ILMOITUSTAULU

 

Kerroinki jo aiemmin täällä, että keittiö-olohuone välinen seinä kaipais taulua. Alkuun haaveissa oli joku hieno maalaus, mutta se nyt vähä jäi kun ei sopivaa löytyny ja muutenki ne on niin kalliita.. Päädyttiin siis ostamaan ilmoitustaulu eli valkotaulu eli magneettitaulu 😀

 

Aika vaikee oli löytää tarpeeksi isoa taulua, mutta onneksi löytyi. Oon kyllä tyytyväinen ostokseen, nimittäin nyt saa taas kunnolla kuvia esille + tohon voi myös kirjotella jotain kivaa. Täytyiski joku päivä ottaa asiaksi ja tilata taas Ifolorilta läjä kuvia. Olis myös kiva ostaa persoonallisia magneetteja, mutta kaikki aikanaan. Taulu on siis vielä täysin kehittelyn alla 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s