KEVÄTTÄ PARVEKKEELLE

 

Kelle muulle on tullu halu ostella kaikkee täs kuukauden sisään? 😀 Yhtäkkiä sitä muka tarvis vaikka mitä.. Huomaa kaikkia pieniäki yksityiskohtia, kun on aikaa haahuilla kotona. Viimeksi eilen iski kauhee ostovimma, kun tuli tehtyä parvekkeen kevätsiivot. Pölyä oli kertyny ihan järkyttävä määrä ja oliki niin palkitsevaa siivota, kun oikeesti näki työn tuloksen. Siivouksen jälkeen sitä alkoki haaveilla vaikka mistä kivasta! Onneksi oon kuitenki aika hyvä pitämään mieleni kurissa enkä kovin helposti ostele mitään 🙂

 

Meidän parveke on tosi iso ja ovi sisätiloihin on melkeinpä keskellä parveketta. Eli sen voi jakaa ns. kahteen osaan. Tällä hetkellä vasemmalla puolella on oleskeluryhmä ja oikeella puolella kaks säkkituolia. Parveke on kokonaan lasitettu. Tykkäisin, että parveke olis tunnelmallinen ja hyödyllinen. Semmonen, jossa olis mukava oleskella, mutta tilaa olis silti treenaamiseen.

 

Mitä ajatuksena?

  • mahdollisimman pieni budjetti
  • alalaseihin näkösuoja, ehkä ikkunakalvo?
  • voimistelurenkaiden asennus (ne on paketis odottanu asennusta jo pitkän aikaa)
  • ehkä säkkituolit veks..?

lisäksi..

  • vehreyttä
  • värikkyyttä
  • tyynyjä

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s