VIIME PÄIVÄT

 

Sunnuntaina pitkä kävelylenkki ihanas sääs ❤ Kaivoin myös vaatehuoneesta esille mun vanhan lilan syys-/kevättakin. Oon käyttäny tota tosi paljon ja jossain vaihees aloin jo vähä kyllästyä väriin. Laitoin sen ”piiloon” vaatehuoneeseen talveksi ja nyt oli taas kiva kaivaa se esille.

 

 

Maanantaina tehtiin ruoaksi perunoita ja jauhelihakastiketta, nam. Perus kotiruoka on kyllä parasta. Ollaan muuten todettu parhaaksi toi allaoleva lasta. Ollaan yritetty ettiä vastaavaa jo pitkän aikaa ”varastoon”, mutta ei olla mistään löydetty..

 

 

Tiistailta löytyy kuva pääsiäiskarkeista ja tulppaaneista. Monet on muuten ihmetelly miten pystyn pitää karkkeja esillä kipoissa. Vastauksena tähän on, että mun tekee harvoin mieli niitä jotka on esillä. Haluan myös pitää ne mahdollisimman kauan esillä, koska mun mielestä näyttää kivalta, kun herkkuja on saatavilla 😀

 

 

Keskiviikkona menin lenkille ja napsasin matkalta parit kuvat. Viimesten kuvien oton jälkeen hokasin, että hitto mullahan ei oo avaimia taskus. Paniikilla soitin kotiin, jos ne oliskin siellä. Onneksi oli kotona eikä ollu tippunu matkalle.. 😀

 

 

Torstaina oli viikon viimenen työpäivä ja olin täynnä intoa. Toisen kuvan napsasin iltapäivällä työpäivän jälkeen. Oli niin lämmin kevätsää ❤

 

 

Nyt on pitkäperjantai ja pitkät vapaat edessä. Tänä aamuna heräsin kuitenki tasan samaan aikaan, ku kello herättää aamusin töihin eli klo 6..? 😀 Nyt on aamupala syöty ja pian mennään treenaamaan portaisiin. Luulis, että nyt siellä ei oo ainakaan väkeä.. 😀 Mut hei hyvää pääsiäistä!!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s