MITEN ON SUJUNU HERKKULAKKO?

 

Mooii.

 

Hei huomasin yhtäkkiä, että on menny jo kuukausi mun sokeriherkkulakkoa! Aika on menny kyllä niin nopeesti ja suht helposti. Alunperin olin suunnitellu pitäväni kaks herkkupäivää, noh se vähä venähti.. 😀 Jotain hyötyä tästä lakkoilusta on kuitenki ollu, nimittäin nykyään se toleranssi on paljo pienempi!

 

Ensimmäisen kerran herkuttelin melkein kolme viikkoa lakon alottamisesta. Mulla ei ees ollu sillon ihme kyllä erityistä fiilistä syödä, mutta söin kuitenki. Ja yllättävän maltillisesti! En saanu mitään ihme kiksejä karkeista, ennemminki tuli outo, huono olo..

 

Toisen herkuttelupäivän suunnittelin pääsiäislauantaille. Noh herkuttelu aikaistu, kun koin kiirastorstaina sellasenki vitutuksen ja pettymyksen.. Sitte aukes lakupatukat ja pääsiäismunat ja se oli oikee kunnon tunnesyömistä.. 😀 Yhen päivän sijasta söinkin sitte to, pe, la, su ja ma karkkia. Ainoostaan toi torstai oli semmonen äkkiöveri, muut päivät meni ihan maltillisesti. Ja vaikka tulikin syötyä monena päivänä, söin ihan hyvällä omallatunnolla, kun oli kerta pääsiäinen 🙂 + toi toleranssin pienentyminen on vaikuttanu siihen ettei tuu morkkista.

 

Varmaan sanomattaki selvää, että naamakuvaa en nyt tähän väliin laita.. Ei oo nimittäin naama kovin hyväs kunnos pääsiäisen jälkeen 😀 Enkä nyt vielä oo kokenu hirveen mullistavia muutoksia. Luinkin jostain, että iho uusiutuu neljän viikon välein? Joten vedän nyt vielä ainaki toisen kuukauden perään vähemmällä sokerilla.. Katotaan sitte uudestaan muutoksia 🙂 Nyt en päätä myöskään etukäteen mitään herkkupäiviä. Syön vähä fiiliksen mukaan, mut kuitenki maltillisesti.

 

Satunnaisia kuvia pääsiäisen ajalta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s