KIHLASORMUS

Nyt vähä tarinaa siitä miten päädyin tähän sormukseen 🙂 Mähän oon joskus vuosia sitte sanonu, että minä en ennemmin kihloihin mee, ennenku multa löytyy rahaa kunnon timanttisormukseen 😀 Kyllä pikkusen mietin vielä just ennen ostoa, että kannattaako mun panostaa sormukseen näin paljon. Vastaus löyty aika nopeesti eli KYLLÄ! Timanttisormuksesta oon aina unelmoinu ja nyt perkule sen ostan. Tätä varten oon myös säästäny, joten se oli täysin ok. Enkä oo päätöstä katunu yhtään. Sormus tulee (toivottavasti) olemaan sormessa koko loppuelämän, joten miksen panostaisi laatuun ja kauniiseen ulkonäköön 🙂

 

Menin ensimmäiseen kultasepänliikkeeseen aika avoimin mielin katseleen eri vaihtoehtoja. En ollu etukäteen hirveesti miettiny mitään tiettyä sormusta ja ihan hyvä niin. Nimittäin moni näytti netissä kauniilta, mutta liikkeessä sovittaessa ei sopinukkaan yhtään omaan sormeen. Mulla on nimittäin aika pienet sormet ja moni sormus näytti liian massiiviselta omaan makuun.. Aika nopeesti sieltä pompsahti halo-sormus ykköseksi. Kas kummaa, miten mulla aina sattuukaa olemaan se kalliimpi maku.. :’D Halusin kuitenki vielä pohtia asiaa rauhassa kotona ja pyörittelin hetki mieles eri vaihtoehtoja. Hommatakko rivisormus vai halo-sormus ensimmäiseksi sormukseksi? Keltakulta oli kuitenki selkee valinta + mä niin rakastan semmosia vintage viboja!!<3

 

Löysinkin netistä pari nättiä keltakultaista sormusta ja vielä hyvään hintaan. Toinen oli rivisormus ja toinen yksinkertainen sormus, jossa keskellä yksi timantti. Laitoin molemmat sormukset tilaukseen, kun niitä sai sovittaa kotona ja tarvittaessa sit palauttaa. Aloin kuitenki epäröimään, että onkohan ne sittenkään hyviä. Jotenki mun intuitio vaan sano, että täytyis käydä vielä yhdessä kultasepänliikkeessä kattelees paikan päällä. Takana kun oli vaan yhdessä liikkeessä käynti.

 

Palvelu olikin täällä toisessa paikkaa todella hyvää ja sieltähän se unelmien sormus löytyikin ❤ Myyjä oli teettänyt heidän valikoimiin mini-version Festiven Jasminesta ja tämä miniversio sopi mun sormeen just täydellisesti! Aika nopeesti päätös oli sillä selvä. Vielä piti mitata oikea koko ja tehdä tilaus sepälle. Sormus luvattiin tehdä nopeella aikataululla, jotta saan kiirastorstaiksi sormuksen. Tiedossa oli, että myös ne aiemmin tilatut sormukset tulisi kiirastorstaiksi.

 

Tässä kohtaa mitattiin kyllä jälleen mun kärsivällisyyttä 😀 Nimittäin toimitus ei sitte mennykkään ihan niin kuin piti. Moni muukin oli ilmeisesti tilannut tavaraa, joten posti oli ylikuormittunut. Kiirastorstaina sain kuitenkin ne kaks aiemmin tilattua sormusta kotiin. Ja vaikka nättejä olivatkin, ei ne herättäny mussa sen suurempia tunteita. Kyllä muuten ketutti, kun en saanutkaan pääsiäiseksi sitä odotettua sormusta.. Nyt jälkeenpäin tuntuu pieneltä asialta, mutta sillon se tuntu maailman isoimmalta. Mä itkin siis kotona varmaan pari tuntia ja vaivuin synkkyyteen :DD Noh siitä päästiin kuitenki yli ku laitto asiat taas perspektiiviin. Nyt lähinnä naurattaa toi 😀

 

Ei auttanu siis kun palauttaa takaisin pari sormusta ja odotella muutama päivä sitä oikeaa. Heti pääsiäisen jälkeen tiistaina tulikin soitto, että sormus on saapunut enkä voisi tyytyväisempi olla 🙂 Paitsi sormuksen koko on kyllä kinkkinen asia.. Tää vähän pyörii sormessa, mutta sitten jos on lämmin olo tms sormet turpoo niin sormus ei liiku mihinkään. Mutta ehkä mä nyt tällä meen.. Pitää kattoo kun tulee kesä, että miltä sitte tuntuu 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s