HAAVEILIJA

 

Muutama vuos sitte ennen kuin muutettiin tänne uuteen kämppään, mua alko ahdistaa oma arki. Tuntu, että oma vapaa-aika oli yhtä sohvalla makoilua päivästä toiseen sosiaalista mediaa selatessa enkä saanu aikaseksi mitään järkevää. Mulla oli kova asuntokuume enkä viihtyny enää sen hetkisessä kämpässä, joten motivaatio kodinhoitoon oli aika alhanen. Sanoin silloin, että KUN mä pääsen muuttaan omaan ihanaan asuntoon musta tulee kunnon kodin hengetär!

 

Sillä on kyllä tosi paljo merkitystä, että viihtyy kodissa. Nyt kun on oma kämppä niin siitä oikeesti haluaa pitää hyvää huolta. Aloinki tekeen taas kaikenlaisia pieniä ihania kodin askareita kuten silittämään lakanoita ❤ Se on niin parasta 😀 Mä nautin tosi paljon ihan perus arjesta.. Siitä, että voi siivota ja huolehtia kasveista, leipoa jne. Edelleen tulee kyllä vähä liikaa tuijotettua puhelimen, telkkarin tai läppärin ruutua. Sitä täytyy oikeesti pitää jatkuvasti huolta siitä, että nousee ylös ja alkaa vaan tekeen jotain muuta. En oo kuitenkaa ikinä ollu mikään supersuorittaja vaan ennemminkin haaveilija 😀 Nyt haaveilen, että oispa oma puutarha niin pääsis sinne tekemään jotain järkevää, kun ei MUKA täällä kodissa oo niin paljoa tekemistä 😀

 

Mä muuten huomaan kaipaavani tosi paljon lapsuuden arkeen. Aikaan, kun luovuus kukisti ja piti nähdä aina vähän vaivaa asioiden eteen. Ostoksia tehtiin harvoin esim. pari kertaa vuodessa tehtiin tilaus H&M:n kuvastosta. Yks tilaus keväällä, kun kesäksi piti saada uusia vaatteita ja toinen tilaus alkusyksystä, jotta sai kouluun uudet vaatteet. Voi sitä onnen määrää kun postilaatikkoon oli tiputettu paksu kuvasto! 🙂 Siitä oliki pientä vääntöä siskosten kesken, että kuka ehtii kattoon kuvaston ensiksi. Aahh voi aikoja.

 

Nykyään kaikki on aivan liian helppoa 😀 Ja siis onhan tässä ajassa paljon hyvää. Mutta tietyissä asioissa kaipaan entisiin aikoihin. Onko teillä muilla samanlainen tunne? Elämä on menny mun mielestä vähä liian mahottomaksi ja mä toivon, että tää ajanjakso saa yhteiskunnan vähä rauhottumaan. Ei odoteta vaan sitä viikonloppua, vaan nautitaan myös arjesta ja tehään siitä mukavaa ❤

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s