VAPPU

 

Moii. Eilen oli niin hyvä fiilis koko päivän! Hokasin myös, että mulla on vapaa vappu ekaa kertaa moniin vuosiin. Aiemmin oon ihan mielelläni ollu juhlapyhistä vapun töissä, koska sillä ei oo ollu mulle niin suurta merkitystä. Nyt kun on päivätyö, niin juhlapyhätki tuntuu paljon isommilta ❤

 

Herkuteltiin eilen töissä vappuherkkuja nyyttärimeiningillä namnam. Kotiin päästyä aloinki heti siivoomaan. Tykkään, että viikonloppua varten on siivottu ja nyt kun on juhlapyhä niin teinki vähä perusteellisemmat siivot. Taustalla pyöri JVG:n virtuaalikeikka, kädestä puuttu enää viinilasi 😀

 

Yleensä meillä mies on se joka tekee ruoat. Oonki tottunu aika hyvälle ku useimmiten pääsen valmiiseen ruokapöytään.. No mutta, mä lupauduin nyt vuorostaan kokkaamaan viikonlopun ruoat ja oliki aika kiva suunnitella etukäteen mitä sitä tekis. Eilen illalla leivoin sämpylätaikinan ja patonkitaikinan jo valmiiksi tekeytymään. Puhdas koti + leipätaikinan tuoksu on jotain mitä ei voi selittää! Päälle vielä sauna kynttilänvalos aie. Uni maitto hyvin.

 

Heräsin muuten taas klo 6.00. Mikähän siinä on, kun aina tälleen arkipyhinä herään niinku olisin töihin menos? 😀 No sain vielä unen päästä kiinni ja heräsinki lopulta 7.30. Aamupala on nyt syöty. Tarjolla oli tänään uunimunakas ja ite tehdyt leipäset. Ohjeen mukaan piti tulla sämpylöitä, mutta teinki jotain vissiin väärin ku tuli littania leipäsiä haha. Uunimunakas oli kyllä kivaa vaihtelua perinteiselle munakkaalle!

 

Suunnitelmissa olis päivällä tehä juoksulenkki tai kotijumppa tai molemmat.. Katotaan 🙂 Mutta hyvä fiilis jatkukoon! Kivaa vappua ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s