ATM

 

Hiljattain tulin kotiin äitienpäivän vietosta ja makaan nyt täällä lämpösen viltin alla. Ulkona sataa tällä hetkellä siis räntää ja lämpöasteita oli 1, ei kivaa.. Vähä on myös väsyny olo, kun on koko viikonlopun tullu herkuteltua jos jonkinlaista herkkua. Mulla on ollu tällä viikolla synttärit ja sitä on tullu vietettyä monenakin päivänä 🙂 26 vuotta tuli täyteen.. Oon saanu niin kivoja yllätyksiä ja lahjoja ❤ Maljakossa on isoiso kasa ruusuja ja näyttää niin kivalta! Yks ruusukimppu on jo viikon vanha, mutta edelleen näyttää hyvältä. En muistanukkaa, että ne on niin kestäviä.

 

Kuvissa näkyy muutamia uutukaisia.

  • Ystävä lähetti omatekoset korvikset postissa yllärinä, en kestä!
  • Anopin tekemä aivan ylihieno viltti!
  • Ja yksi uutuuskarkki: Twix Salted caramel tää oli hyvää, mut aito alkuperänen on silti parempaa 😛

 

Nyt loppuilta jotain ohjelmaa, ruokaa ja sauna. Tuli muuten otettua taas Netflix.. 😀 Lopetin sen sillon joskus helmikuus, kun ei enää ehtiny niin paljoo kattoa. Nyt on kuitenki taas enemmän aikaa, niin on kiva kattoo sarjoja 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s