UUSI MEIKINPOISTORUTIINI

Mä oon vuosia käyttäny meikkivoidetta aika paljon. Viikossa oon pyrkiny pitämään ehkä kaks ”vapaapäivää” niin että iho saa hengittää. Muuten meikkivoide on useempana päivänä lojunu kasvoilla aamuseiskasta iltakymppiin. Otetaan vielä huomioon, että oon saattanu meikit naamalla nukkua päikkärit + urheilla. Hyhhyh ei kuulosta hyvältä.. Ihmekkää kun naamassa on paljon epäpuhtauksia! 😀

Joku päivä tossa työpäivän jälkeen katoin naamaani peilin kautta ja ällötti, kun meikkivoide ei ollu enää nätisti iholla + otsalla ja poskilla näkyi katupölyä pyöräilyn jäljiltä. Halusin vaan äkkiä pestä meikit pois ja antaa kasvojen levätä. Siitä päivästä lähtien aloin tekemään joka päivä niin, koska se vaan tuntui hyvältä. Oon nyt ehkä kuukauden verran toteuttanut tätä ja mietinpä vaan miksen oo aiemmin näin tehny 😀

Okei, ehkä normaalisti iltamenoja saattaa olla arkisin enemmänkin, joten ei oo ollu tilaa keksiä tätä uutta rutiinia.

Voin olla ihan hyvin ilman meikkiä ja itseasias tykkään, että mun kasvonpiirteet tulee paremmin esiin ilman meikkivoidetta. Mielelläni kuitenki haluun kasvojani ehostaa ennen kuin meen ihmisten ilmoille. Meikki tuo itelle itsevarmuutta ja ryhtiä. Lisäksi se peittää mun kasvoilta punakkuutta ja myös niitä epäpuhtauksia..

Mut mä luulen, että tää uus rutiini tulee oikeesti pysymään. Meikkivoide saa olla kasvoilla tarpeen mukaan eli edelleen melkein joka päivä. En kuitenkaan pidä enää niin paljoa tarpeettomasti meikkivoidetta kasvoilla + mikä tärkeintä urheillessa iho saa jatkossa hengittää ja hikoilla rauhassa! 🙂

P.S lähen ihan just kasvohoitoon pitkästä aikaa, ihanaa!! 🙂 Viime kerrasta on jo vuosi aikaa.

P.P.S Kuvissa meikitön minä viime kesäkuulta. Siis mullahan on ollu tolloin hyvässä kunnossa naama!:D Eli kuten näätte, mun ihon kunto vaihtelee niin paljon hetkestä toiseen..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s