KIRJASUOSITUS

Moikka!

Ajattelin vielä tulla näin sunnuntai-illan päätteeksi vinkkaamaan yhdestä lukemastani kirjasta. Mä en oo itseasiassa ikinä ollu mitenkään innokas lukija. Mulla käy vaan tosi useesti niin, että luen ja huomaan hetken päästä, että mun ajatukset on ollu ihan jossain muualla. Eli kirjan pitää oikeesti kiinnostaa / viedä mukanaan, että mun lukeminen sujuu. Kuitenkaan en lue heti kerralla kaikkee vaan yhden kirjan lukeminen saattaa kestää jopa puoli vuotta 😀 Ehkä enimmäkseen kiinnostaa siis lukee aikakauslehtiä. Ne on helppolukusia ja varsinki henkilöhaastattelut on kiinnostavia. Rakastan lukee ennen nukkumaanmenoa ja se toimii myös hyvänä unilääkkeenä!

Kirjasuositus: Neloset / Helena Jouppila & Sanna Wallenius.

Kirja kertoo siis Jouppilan nelosista, jotka olivat sodan jälkeen ensimmäiset henkiin jääneet neloset. Kirja kertoo enimmäkseen Helenan elämästä ja vaikeesta äiti-tytärsuhteesta.

Olin kuullut kirjan olemassaolosta, mutta vasta työkaverin suositus laittoi mielenkiinnon heräämään. Sain kirjan työkaverilta lainaan ja yllätyksekseni luin kirjan alle parissa viikossa 😀 En oo ikinä lukenu mitään kirjaa näin nopeesti.. Oliki kiva päivitellä ja pohtia työkaverin kans kirjan eri vaiheita. Tykkäsin kyllä kovaa ja kirjan luettua jäi jotenki haikee olo..

Kirja on mm. mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä, surullinen, rohkea, helppolukuinen & sopivan pitkä. Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s