NIMPPARIKUKAT

Perjantaina sain nimpparilahjaksi kukkia ❤ Vähä vahingon kautta laitoin kukat kannuun, kun ei omisteta kuin yksi maljakko. Maljakossa komeileeki tällä hetkellä edelleen synttäriruusut. No joka tapauksessa näyttiki yli kivalta, kun kukat laitto kirkkaaseen vesikannuun! Kannu oli vielä sopivan korkee kukille. Yleensä kukat on ollu joko keittiön saarekkeessa tai ”ikkunalaudalla”, nyt keksin yhtäkkiä viedä ne makuuhuoneeseen ja ei vitsi ku tuliki kivan näköstä.. 🙂

Joskus mä haaveilin, että tulisin joka perjantai ostamaan leikkokukkia kotiin, mutta jotenki ei vaan sitte oo raaskinu. Nyt aloin kyllä miettiin, että ehkä sitä vois vähä useemmin itekkin ostella. Ne on tuo niin paljon iloa ja luo myös kodikkuutta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s