MUKAVUUTTA PARVEKKEELLE

Nyt on pientä päivitystä tehty parvekkeelle ja oon kyllä tyytyväinen. Nyt siellä viihtyy huomattavasti paremmin ja aikaa tulee vietettyä enemmän 🙂 Yks huone siis lisää meidän kaksioon. ”Toinen puoli” parvekkeesta on vielä vähän keskeneräinen ja tällä hetkellä siellä on edelleen Fatboyt sekä tilaa pyykkitelineelle.

Staattinen ikkunakalvo – tää on nyt ehkä isoin muutos mikä tuli tehtyä. Monenlaisia vaihtoehtoja palloteltiin, mutta päädyttiin sit lopulta staattiseen ikkunakalvoon. Helppo laittaa ja pitäis olla helppo ottaa poiskin! Jyskistä löytyi edullisesti 5€ /rulla ja tohon tais mennä joku neljä rullaa eli aika edullisesti sai vähän ”yksityisyyttä”. Meillä on siis täysin lasitettu parveke ja jotain suojaa kaipas alalaseihin. Tää oli sopiva siinä mielessä, että kalvo ei muuttanu julkisivua juurikaan. Ulkoa katottuna parveke näyttää alalaseista vaan vähä sumeemmalta. Jätettiin kuitenkin yhdestä kulmaa ”auki”, koska tossa tuoleilla istuessa on kiva kattoo alalaseista liikennettä 🙂

Kasvit– Vanhat kasvit sai piristystä, kun vaihdatin mullat. Meidän jouluruusu kasvaa edelleen! 😀 Lisäksi meidän parvekkeella kasvaa salaattia, tomaatteja ja toivottavasti pian avokadokin alkaa kasvattaa vartta. Keltaset kuivakukat on haettu Plantagenista jo aikaa sitten. En ihan tiedä miten ne pärjää auringonpaahteessa, mutta kyllä ne nyt ainaki vielä tossa menee vaikka vähä onki jo nuupahtaneet 😀

Jumpparenkaat – Nää voitin viime vuonna liikuntakilpailusta ja nyt ne on vihdoin asennettu kattoon. Renkaat on niin kivat ja niillä on kiva temppuilla + reenata. Lensipä kerran muuten yks ruukku kasveineen ja multineen maahan kun räpiköin renkaissa 😀 Oppina siitä siirsin kaiken ”ylimääräisen” kauemmas sivuun.

Muu sälä – Tokmannista tuli ostettua parveketyyny ja hintaa oli vaan vähä päälle 3€. Ei paha kun miettii, että hintaan kuulu sisätyyny ja päällyskangas on tommosta vedenkestävää. Mustavalkonen ruukku, pöytätabletit ja aurinkokennovalaisimet on myös uutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s