JUHANNUS

Ei vitsi olin odottanu kovaa juhannusta. Kai kun ei oo hetkeen nähny kavereita ja sit säät oli niin hyvät 🙂 Tää viikko onki menny ”palautuessa”. Toki heti maanantaina oli porrasreeni helteessä, pieni shokki 😀 No se teki kyllä ainoostaan vaan hyvää. Tosi väsyny oon ollu kyllä muuten koko viikon juhannuksen jäljiltä ja varmaan oman osansa tekee tää kuumuus. Mutta en valita, kesä on ollu nyt ihana!

Yritin muuten tehä perjantaina mökille grillattavaksi vaihteeksi kasvisruokaa. Fetaa, sipulisalsaa, perunaa ja tomaattia. Kuulostaa hyvältä, mutta mä en vaan handlaa tota kasvisruokaa 😀 Ehkä pitäis enemmän maustaa tai jotain..? HK:n hamppari maistu paljo paremmalta yön pikkutunneilla 😀

Mutta oli kyllä ihan parasta jälleen ❤

P.s. tässä nää seesteisimmät kuvat :’D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s