KERROSTUSTA HIUKSIIN

Kuvat on otettu jo parisen viikkoa takaperin kotikonnulla. Tuona iltana päätettiin lähtee ekstemporee kaverin kans terassille. Mulla ei ollu mukana mitään sopivaa vaatetusta, mutta onneksi äidin vaatekaappi pelasti. Nopeesti sieltä löyty tommonen kiva mekko. Olipa muuten kätevää sillon ku asu vielä isosiskojen kans kotona. Sai vaan aina ottaa niiden kaapista vaatteita, samaa kokoa kun oltiin. Oli aivan yli laaja valikoima ja tuntu, että aina oli jotain ”uutta” päällä. Mun mielestä se oli niin hyvä juttu, en muista oliko ne ihan samaa mieltä 😀

Mun hiuksiin on tullu muuten ihan eri tavalla volyymia, kun niitä kevyesti kerrostettiin muutama viikko takaperin 🙂 Mulla on aika ohuet hiukset, niin nyt ne näyttää ja tuntuu paljon paksummilta. Sain vaan yhtäkkiä taas päähäni, että joo nyt heti kampaajalle leikkauttamaan kerrostusta 😀 Vähä mietin kotiin tullessa, että olikohan nyt oikee päätös, mutta päivän pari miettiessä totuin ja tykästyin!

Mun oma väri on saanu kasvaa aika paljon jo pidemmän aikaa ja tykkään siitä. Viime aikoina on siis tehty niin, että hiusten päälliosa on vaan freesattu raidoilla. Oma väri on siis saanu kasvaa rauhassa tuolla alla ja nyt se on jo tosi pitkällä, melkein koko pituudella 🙂 Mä tykkään, kun toi oma väri tulee tuolta alta näkyviin. Se elävöittää tukkaa ja näyttää kivan luonnolliselta.

Mä oon muuten tosi huono laittaan hiuksia. Varmaan 90% ajasta ne on pampulalla kiinni 😀 Todella harvoin tulee käytettyä fööniä tai suoristusrautaa. Joskus käytän kuivashampoota, mutta harvemmin sitäkin. Multa kyllä löytyy kotoa vaikka mitä puteleita, mutta niille tulee käyttöä vaan sit jos lähtee juhliin tms. Lakkaa tulee kyllä käytettyä usein, oikeestaan laitan aina ennen treenejä. Mutta pointtina siis se, että näissä kuvissa mun hiukset on ihan luonnollisessa tilassa, en oo laittanu mitään ylimääräistä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s