KANAGYROS

Sunnuntairuokana toimi tänään kanagyrokset. Maistoin ensimmäistä kertaa kreikkalaista gyrosta vasta parisen kesää sitten joillain markkinoilla ja tää ruoka vei kyllä heti mennessään. Niin hyvää! Viime kesän Kreikan matkalla tulikin gyroksia syötyä muutaman kerran viikkoon 😀 Ne oli siellä vielä superhalpoja ja tietenki myös maukkaita.

Tänään gyroksiin tuli:

Fazer lemppari kaurarieskanen

Tzatsiki

Görans kanakebab

Ranskalaiset

Jäävuorisalaatti

Kiinankaali

Kurkku

Meillä on Airfryer, joten kanakebab ja ranskalaiset tuli kypsennettyä siellä. Loppuvaiheessa lisättiin rieskaset mukaan paahtumaan. Salaatti ja kaali pilkottiin, kurkku raastettiin. Tzatsiki ostettiin tällä kertaa valmiina. Namnam niin hyvää, nopee ja helppo tehä! Kiinankaalia ei oo tullu ennen laitettua, mutta mun mielestä se toimi tossa myös oikee hyvin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s