HÄMÄHÄKKI, JOKA SEISOI SATULAN PÄÄLLÄ

Mä pelkään hämähäkkejä, oon aina pelännyt. Mun fobia lieventyi pikkusen, kun reissasin Australiassa ja siellä oli nyrkin kokosia hämähäkkejä. Sen jälkeen Suomen pikkuruiset hämähäkit ei herättäny mussa enää niin paljoa tunteita. Okei, pelkään niitä kyllä edelleen kuollakseni 😀

Torstaina lähdin työpäivän jälkeen polkeen pyörällä kotiin. Päätin kuitenki poiketa Intersportissa katsomassa paria synttärilahjaa. Tein hyvät löydöt ja tyytyväisenä lähdin kaupasta kävelemään kohti pyörääni. Ja mitä näinkään?? ISO pieni hämähäkki seisoskeli mun pyörän satulan päällä!! Eihän mulla ollu mitään millä olisin voinu sen siitä häätää. Tutkailin ensiksi tilannetta vähän kauempaa ja sitten uskaltauduin potkaisemaan pyörää, jos hämähäkki vaikka hyppäisi alas pois. Noh eipä hypännyt vaan se jäi roikkumaan ja samantien kipitti mun pyörän satulan alle!! Hyhhyhyh. Miettikää, että aika suurella todennäköisyydellä se on lymyillyt mun pyörässä samalla kun oon polkenut!! Aivan kylmät väreet tulee miettiessä. No onneks ei sentään muhun ollu kiivenny! Ei auttanu muu, kun jättää pyörä kaupan eteen ja kävellä kotiin. Samalla muuten kun tutkailin ja potkin pyörää, vieressä oli vanhempi pariskunta lähdössä omien pyörien kanssa. Meinasin kysyy heiltä apua, mutta en kehdannu, kun ei heilläkään olisi ollu mitään kättä pidempää.. 😀 En tiedä mitähän mielessään ajattelivat, kun kävin vaan potkiis pyörää ja lähdin samantien pois 😀

Perjantaiaamuna pakkasin reppuun mukaan sopivan tanakan sanomalehden ja lähdin kävellen kohti Intersportia. Onneksi mun pyörä oli vielä tallessa, ei olis nimittäin ollu ihme jos joku olis sen vieny 😀 Kaivoin sitten sanomalehden repusta ja tein tarkastuksen pyörälleni. Huolellisesti kävin pyörän läpi sanomalehdellä ja varmistin ettei missään vaan roiku mitään ylimääräistä tai kukaan piikeksi satulan alla 😀 Noh eihän siellä enää ketään ollut onneksi! Pääsin jatkamaan tyytyväisenä matkaa pyörän selässä. Jee loppu hyvin kaikki hyvin.

Hämähäkit, älkää tulko mun reviirille 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s