OULUA KOHTI

Moii.

Istun just tässä autossa matkalla kohti Oulua, ollaan menos kavereiden luo viikonlopuksi 🙂 Tein vähä lyhyemmän päivän tänään töis niin pääsi ajois matkaan. Tää onkin oikeestaan kesän ensimmäinen reissu. On tullu aika pitkälti oltua vaan omilla kotikulmilla, joten kiva päästä vähä uusiin maisemiin. Oulu on mulle myös aika vieras kaupunki, joten kiva päästä tutustumaan siihen kunnolla. Varmasti tulos kiva viikonloppu! Ja miten sattukaan, että on luvattu vielä aika hyvää säätä 🙂

Mitäs muuten? Viikko on ollu uuden oppimista työpaikalla ja tänään palkitsin itseni Sweet Vaasan kakkupalalla, kun selviydyin viikosta aivan hyvin 😀 Tein muuten täs joku päivä 16Personalities-persoonallisuustestin ja suosittelen kyllä kaikkia tekeen sen. Oon tehny sen joskus aiemminki, mutta siitä on jo aikaa enkä muista enää mitä sillon sain tulokseksi. Nyt oikee tulostin sen itelleni niin voin sitte lukasta joskus myöhemminkin jos siltä tuntuu. Siellä oli kyllä niin paljo asiaa etten oo vielä ees kokonaan ehtiny perehtyä ja kun osa tekstistä oli enkuksi niin se vaatii vähä enemmän aikaa 😀 Mun enkun taidolla sitä ei noin vaan lukasta läpi. Mutta sen mitä ehdin lukee niin mun kohdalla testin tulos piti kyllä täysin paikkansa. Mielenkiintosta!

Nyt kuunnellaan hyvää musaa ja nautitaan alkavasta viikonlopusta jeee. Saatiin lista oululaisista ruokapaikoista ja pian aletaan perehtyä niihin.. Syödäänkö tänä iltana meksikolaista, nepalilaista, pitsaa, hampparii, jotain fiinimpää? Joku päivä ehkä haluisin kyllä Pannukakkutaloon. Oon kerran elämässäni käyny Levin Pannukakkutalossa ja aaah namm se oli niin hyvää..

Mutta heii kivaa viikonloppua! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s