KESÄLOMA HÄÄMÖTTÄÄ

Tänä vuonna mä pidän vaan viikon kesäloman, kun ei oo hirveesti vielä kertyny noita lomapäiviä (enkä viitti paljoa palkatontakaan ottaa). Mutta ei mua kyllä haittaa 🙂 Tykkään muutenki, että kesät voisin olla helposti töissä ku on niin valoisaa. Talvisin voisin sitte lomailla enemmänki, kun on niin pimeetä ja ankeeta. Silloin mä tarvisin enemmän etelän aurinkoa, ihan vaan kotona löhöilyä ja nukkumista tai muuta piristävää tekemistä 😀

Viime vuonna mulla oli ekaa kertaa elämässäni neljän viikon kesäloma ja otin sen aika lungisti. Tuli elettyä tosi ekstemporee ja sekin oli ihan jees. Nyt kun on vaan viikon loma niin haluan käyttää sen tehokkaasti hyödyksi. Haluun olla jossain muualla kuin kotona/kotikulmilla.

Tän illan pyhitän siis suunnittelulle ja vitsi se on kyllä ihan parasta! Hintojen ja yöpaikkojen vertailu jne.. Voisin tehdä sitä vaikka työkseni 😀 Joka tapaukses tulevaan lomaviikkoon kuuluu Suomessa matkailua, mutta mihin sitä suuntais? Eniten kiinnostaa kyllä selkeesti Itä-Suomi, nimittäin siellä ei oo tullu oikein ikinä käytyä..

Alla olevat kuvat on Oulun kasvitieteellisestä puutarhasta. Siellä oli niin paljo kaikkee kivaa kateltavaa, että suosittelen kyllä käymään 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s