HIUSTEN VÄRJÄYS KOTONA

Päätinkin nyt sitte kokeilla kotivärjäystä pitkästä aikaa! 😀 En vaan vitsi millään raaskinu laittaa nyt 100-150€ hiuksiini.. Ajattelin, että kokeilen ensin ite ja jos en oo tyytyväinen lopputulokseen niin varaan sit ajan kampaajalle. Viime vuosina oon värjännyt kampaajalla hiuksia 3-5kk välein eli aika usein. Olis siis toosi iso säästö jos pystyisin ees välillä värjään kotona!

Painelin siis kaupan värihyllylle ja mietin tuhottoman kauan, että mikähän nyt sitte olis hyvä väri? En uskaltanu ottaa liian tummaa ettei ala kaduttaan, joten päädyin sitte tommoseen tuhkanvaaleaan. Tarkotuksena kun oli päästä siitä enimmästä keltasuudesta pois. Tässä kohtaa ne mun inspiraatiokuvat ei auttanu yhtään 😀 Kun kyse oli kaupan väreistä, piti uudestaan ajatella mitä haluan.

Päädyin sitte ostamaan kaks väripurkkia sillä Citymarketissa 2pkt sai 16,90€. Toisen paketin otin ihan vaan sen takia, kun siinä oli mukana tommonen hyvännäkönen värjäyskampa.

Tässä siis ostamani tuotteet:

Suunnitelmana oli laittaa tolla kammalla tuhkanvaaleita raitoja hiusten päälliosaan eli siihen kellastuneeseen blondiin. Oma väri sai olla rauhassa. En olisi mitenkään ite saanu värjättyä, joten miekkonen värjäs mun puolesta ❤ Värjäyskampa osottautu muuten tosi käteväksi! Sillä tehtiin raitoja tohon päälliosaan vaan, missä sitä keltasta olikin. Oma väri saa edelleen näkyä tyvessä ja alimmissa hiuksissa.

Lopputulos:

+ Selkeesti tuhkasempi ja enempi kellertävyys on lähtenyt!

+ Säästin rahaa.

+- Tää väri ei oo kyllä lähelläkään inspiskuvaa, mutta tyytyväinen oon silti 😀

– Raidoitetut osiot tuntu kuivahtaneen värjäyksestä, joten oon käyttäny hiunaamiota muutaman kerran ja se on onneks auttanut

Kuvat otin heti värjäyksen jälkeen eli se kuivuus näkyy tossa selkeesti. Edelleen luotan enemmän kampaajan käsiin, mutta tää oli jees piristys nyt tähän väliin! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s