ELOKUUN EKA VIIKKO

Maanantai

Viikonlopun juhlinnan jälkeen oli vähä tahmee viikon alotus. Aamupuuro ja kotiruoka ei maistunu yhtään, pakosta silti söin ja se teki kropalle vaan hyvää. Illalla oli treenit ja ne oli TODELLA raskaat. Hallissa ei oo ollut ilmastointia kesällä päällä, joten on ollu pikkusen hikistä touhua. Treenien aikana ja jälkeen haaveilin mm. mustikkapiirakasta! Oli niiin kova herkkunälkä. Kotiin päästyä maistuiki iltapalan lisäksi sipsit ja karkit, vitsi oliki hyvää.

Tiistai

Työpäivän jälkeen sai melkein heti ampaista joukkueen kökkään. Tehtävänä oli kerätä jättipalsamia. Se oli oikeesti ihan kivaa puuhaa! Teki hyvää olla mettäs pari tuntia ja tehä tollasta aivotonta hommaa 😀 Sen jälkeen kauppareissu, kotiaskareita jne.

Keskiviikko

Mun oli pakko pitää reeneistä lepopäivä. Jalat ja koko kroppa oli ihan loppu viikonlopun ja alkuviikon jäljiltä 😀 Tuli siis tehtyä kehonhuoltoa ja kateltua sarjoja.

Torstai

Työpäivän jälkeen lähdin ystävän luo kyläilemään ja teki kyllä hyvää nähä pitkästä aikaa ja jutella kuulumisia. Mulla oli ollut koko viikon ihania PMS-oireita, joten tää oli kyllä viikon piristys. Ystävän luota menin suoraan treeneihin ja oli niin hyvä fiilis myös treenata. Lepopäivä oli tehnyt tehtävänsä 🙂 Nukkumaanmeno venähti klo 01.00 asti, kun kävin niin ylikierroksilla + PMS-oireet 😀

Perjantai

Nyt onkin perjantai jess ja viikonloppu alkoi! Fiilis on väsynyt, mutta onnellinen. Meille on tulos vieraita ihan pian kylään eli herkuttelua tiedossa namm.

Viikonloppu

Ei mitään suunnitelmia, ihanaa. Arki on ollu taas aika hektistä, joten viikonloppu on pyhitetty levolle ja kivalle tekemiselle. Fiiliksen mukaan! Nyt on ainaki hyvää säätä ja hellettä luvattu 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s