RAIPPALUODOSSA

Lauantaina lähettiin Raippaluotoon Kvarkenin pizzeriaan, kun siellä oli sille päivää järjestetty pizzabuffa. Pizzat vaihteli jatkuvasti sitä mukaa kun porukka söi. Mun lemppari oli herkkusieni + kinkku. Toinen lemppari oli salaattipöydän jonkinlainen kaaliraaste, jossa oli mausteena mustapippuria. Niin hyvää! Vähä liianki hyvää 😀 Mun vatta ei oo hetkeen ollu noin täynnä.. Oli pikkusen tukala olo syönnin jälkeen.

Päätettiin jatkaa matkaa Svedjehamniin. Käytiin vähä kävelyllä ja kattelees Saltkaretin näkötornista maisemia. Teki ihan hyvää ”sulatella” ruokaa. Lämpömittari näytti 26 astetta, mutta merituuli sopivasti tuuletti. Ei tuntunu niin kuumalta 🙂

Ihanan näköstä oli joka puolella ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s