AUTORETKELLÄ

Päätettiin lauantaina tehdä pieni autoretki. Haettiin kaupasta eväät autoon ja lähettiin vaan ajelemaan ilman päämäärää. Aika kivaa. Poikettiin parissa paikkaa käymässäkin ettei ollu ihan vaan pelkkää ajelua. Matkan varrella tuli muuten vastaan aivan ihanan näkönen kylä. Voisin kuvitella itteni sinne samantien asumaan 🙂 Alue oli niin täydellisen sympaattinen ja voin kuvitella, että se näyttää ihanalta jokaisena vuodenaikana.

Mulla on aika kova talokuume.. Mua niin viehättää vanhanajan persoonalliset talot ja varsinkin ne pihat ❤ Mutta vitsi kun ei oo itellä taitoa tehdä mitään remppaa. Viimeisimpänä on tullu kauhee sisustuskuume. Selailin kylässä pari Avotakan lehteä läpi ja se oli siinä 😀

P.S. kuten jaloistani huomaa, pallolliset reenit on alkanut 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s