VUOKATTI VOL 2 + LOMARYTMI

Mä pääsin tällä kertaa heti lomamoodiin ja se oli kyllä hyvä. Loman alussa kotona ollessa aamut oli TODELLA hitaita, siis päivä lähti käyntiin yleensä vasta joskus klo 14 😀 Valvottua tuli sitten johki 02:00 asti. Tämän jälkeen teki hyvää lähteä muutaman päivän reissuun ja saada aikaseksi taas jotain järkevää. Reissun päällä kehkeytyi ihan oma rytmi. Aamuherätys oli 8:00 pintaan ja nukkumaan mentiin 23:00 aikoihin.

Päivän rytmi Vuokatissa:

Aamu-uinti

Aamupala

Koomaushetki

Luontopolulle

Ruokaa

Koomaushetki

Päivän treeni

Välipala

Kylpylä

Ruokaa

Oleskelua -> nukkumaan

Nyt jälkeenpäin kun ajattelee niin päivän rytmi oli joka päivä aika samanlainen. Mitään ei etukäteen suunniteltu vaan mentiin aina fiiliksen mukaan, joka päivä näytti kuitenkin fiilis olevan suht sama. Aika paljon siis urheilua, mutta hyvässä tasapainossa myös pizzaa, kebua ja karkkia. Jokainen päivä alotettiin aamu-uinnilla ja se oli kyllä ihan parasta ❤ Jenna Laukkanen veti muuten myös aamutreeniä samassa altaassa.

Sää oli myös mitä mainioin, kun aurinko paistoi joka päivä ja lämpötila oli yli 20 astetta eli ihan huippu kesälomasää. Vuokatissa oli kiva olla kesälläkin, tekemistä riittäis vaikka miten paljon. Ja oli kiva kun sai olla aika rauhassa joka puolella 🙂 Ainoostaan tuolla kylpylässä näkyi enemmän ihmisiä. Me yövyttiin Katinkullassa ja se oli ihan ok. Todettiin kyllä, että jatkossa jos Vuokattiin tulee taas lähdettyä niin ennemmin ottaa majoitukseksi Villan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s